TRAŽI SE NOVI TRENER

Gorica smijenila Rendulića: Koštalo ga je sedam poraza zaredom

Velika Gorica: U 18. kolu Prve HNL sastali se Gorica i Osijek
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
03.03.2022.
u 10:53

- Rezultatska kriza u koju smo ušli nije mi ostavljala previše prostora za neke druge odluke.

Nakon deset zajedničkih mjeseci, Krunoslav Rendulić više nije trener Gorice. Čelnici kluba obavili su razgovor s dosadašnjim trenerom jutro nakon poraza u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa od Hajduka na Poljudu (1:2) i dogovorili prekid suradnje.

Tako nešto moglo se i očekivati nakon sedam uzastopnih poraza.

- U ime kluba želim se zahvaliti Krunoslavu Renduliću na iznimno korektnoj suradnji koju smo imali u ovih nepunih godinu dana. Nažalost, rezultatska kriza u koju smo ušli nije mi ostavljala previše prostora za neke druge odluke. Moram naglasiti da smo u posljednjih mjesec dana svi zajedno činili maksimum da zajednički pokušamo promijeniti rezultatski pad u pozitivu, ali jednostavno nije išlo - rekao je predsjednik kluba Nenad Črnko i dodao:

- U nekim drugim vremenima moguće je da bismo ovakve odluke donosili ranije, ali bilo je mnogo objektivnih razloga da pokušamo vratiti samopouzdanje momčadi na terenu a samim time i zadržimo Rendulića. Utakmica u Splitu nije bila okidač ovakvoj odluci, Kruno je zaslužio da pokuša izboriti plasman u finale sa momčadi sa kojom je polufinale i izborio, ali negativan niz na koji se nadovezala i ova utakmica jednostavno je nametao ovu opciju. 

Do imenovanja novog trenera momčad će voditi Saša Sabljak.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
16:57 03.03.2022.

Dobra momčad , a 7 poraza u nizu !? Neshvatljivo.

F7
f77777777f
17:23 03.03.2022.

loša uprava,trener katastrofa i što očekivati,a imaju solidnu ekipu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije