ZAVRŠILO 1:1

Gorica uzela bod na Rujevici, Rijeka promašila zicer u posljednjim sekundama

Rijeka: HNK Rijeka i HNK Gorica sastali se u 3. kolu Prve HNL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/7
31.07.2022.
u 22:50

Rijeka je u posljednjim sekundama utakmica mogla doći do pobjede kada je Selahi izbio sam ispred Banića, no tukao je pored gola.

Rijeka je na Rujevici odigrala 1-1 protiv Gorice u susretu 3. kola HNL-a.

Prvo uzbuđenje na Rujevici vidjeli smo u 22. minuti kada je Matija Frigan srušen u kaznenom prostoru, a sudac Tihomir Pejin pokazao na bijelu točku. Međutim, nakon VAR provjere poništio je svoju odluku.

Rijeka je ipak povela u 39. minuti preko Frigana. Ampem je na sredini terena presjekao loptu, proigrao Frigana, koji je pucao sa 20 metara pogodivši od vratnice za vodstvo 1-0.

Gosti su uspjeli izjednačiti u 77. minuti golom Anthonyja Kalika. Slovak Matuš Vojtko je ubacio s lijeve strane, a australski veznjak poodio za 1-1.

Rijeka je u posljednjim sekundama utakmica mogla doći do pobjede kada je Selahi izbio sam ispred Banića, no tukao je pored gola.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije