ŠOKANTNO

Grci objavili detalje o stradalima: 'Teške ozljede mozga i glave, jedan ima opekline po tijelu'

Atena: Mjesto sukoba hrvatskih i grčkih navijača tijekom kojeg je preminuo navijač AEK-a
Thanasis Dimopoulos/EUROKINISSI
08.08.2023.
u 20:04

Grčki portali pustili su u eter informacije o tri stradale osobe poslije navijačkog divljanja

Grčka javnost je u šoku i nevjerici zbog nedavnih incidenata u Ateni i huliganskog obračuna između navijača Dinama i AEK-a pri čemu je tragično stradao 29-godišnji Michalis. Grčki mediji javljaju kako su još tri osobe hospitalizirane, a najmlađa osoba (21) nalazi se u najtežem stanju.

Naime, ima više hematoma na glavi uzrokovanih brojnim udarcima. Njegovo je stanje stabilno i liječnici promatraju kako će se hematomi razvijati u iduća 24 sata. Gadno je nastradao i navijač AEK-a koji većinu vremena živi u Francuskoj i došao je u kvart Nea Philadelphija po sezonsku ulaznicu.

GALERIJA Neslužbene informacije iz Atene: Policija ima otiske ubojice, radi se o Grku

Atena: Mjesto sukoba hrvatskih i grčkih navijača tijekom kojeg je preminuo navijač AEK-a
1/18

Zaodobio je teške ozljede glave, ozljede mozga i slomljene kosti u donjem dijelu leđa. Ovaj navijač pokušao se skloniti u jarak kako bi izbjegao napad huligana, ali nije uspio i opečen je nepoznatim dimnim sredstvom, a usput je zadobio udarcem pajserima. 

VEZANI ČLANCI:

Treći priipadnik AEK-a također ima hematome na predjelu glave, ali nalazi se u boljem stanju od spomenute dvojice. 

Ključne riječi

Komentara 5

DE
Dex
22:18 08.08.2023.

bila je ujutro slika tog istog grka kako leži u krvi a pokraj njega se navijači AEK-a hvale kako su izboli hrvata ... ubrzo je slika obrisana kad su shvatili da su huligani AEK-a izboli vlastitog navijača ...... sad sve žele svaliti na hrvate. ..... treba forsirati UEFA da se svi grci izbace iz Europe

LU
Lukeruk
20:51 08.08.2023.

Nemam empatije za ozljeđenu grčku crvenu bandu

Avatar LooneyTooney
LooneyTooney
20:45 08.08.2023.

Koliko shvaćam riječ je o izrazito ljevičarskim navijačima. Ne želim im oporavak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije