Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORT24

Hajduk dobio veliko pojačanje u lovu na titulu? Grci tvrde da je sjajni Mađar stigao na Poljud

Varaždin i Osijek sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
28.12.2023.
u 17:02

Za Osijek je upisao 131 nastup te zabio 21 pogodak uz 15 asistencija. Hajduk ga vidi kao rješenje na lijevom krilu, a može igrati i u sredini veznog reda.

Sjajni mađarski nogometaš Laszlo Kleinheisler trebao bi uskoro postati novi igrač splitskog Hajduka. Vodeća momčad SuperSport HNL-a dovest će bivšeg igrača Osijeka na posudbu iz Panathinaikosa gdje se nije uspio izboriti za veću minutažu. Kleinheisler je prije godinu dana otišao iz Osijeka u Grčku, ali nije ostavio značajni trag.

GALERIJA Balić: Trenirao sam u Hajduku dvije godine, bilo je to drugačije nego danas

Varaždin i Osijek sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/4

Ubilježio je 21 nastup, uglavnom ulazeći s klupe, te je zabio dva pogotka i zaključio je kako je vrijeme za promjenu klupske sredine. Imao je želju vratiti se u Osijek, ali to se nije dogodilo zbog više razloga, pa će tako izgleda pojačati redove ljutog rivala iz Splita, koji će dobiti novo pojačanje u pohodu na titulu. 

Za Osijek je upisao 131 nastup te zabio 21 pogodak uz 15 asistencija. Hajduk ga vidi kao rješenje na lijevom krilu, a može igrati i u sredini veznog reda.

VEZANI ČLANCI:

Grčki portal Sport24 javio je da je Kleinheisler već stigao u Split te da je zbog toga propustio današnji trening Panathinaikosa. 

 

Komentara 3

CR
crocro
08:39 29.12.2023.

Pa i nezamjenjiva i najbolja uprava kluba u povijesti Dinama, razmišljaju o pojačanjima kluba za koju sezonu. Oni pravodobno prate zbivanja i promptno reagiraju na potrebu pojačanja kluba sa vrlo malim zakašnjenjem, samo jednu sezonu. Dakle, Dinamo će patiti i strepiti samo jednu sezonu jer se već za slijedeće sezone planiraju pojačati. Uprava o tome ozbiljno razmišlja. Zato nemojte napadati bez razloga prtavodobnu i aktivnu upravu kluba, oni sada razmišljaju, ideje su na stolu, zato mir nedodirljivoj upravi.

Avatar rubinet
rubinet
19:52 28.12.2023.

Dobro je igrao u Osijeku.Sjećam se kako su novinari krivo izgovarali njegovo prezime.

ST
sttipe
19:06 28.12.2023.

Dok je bija u treningu, bija je vrlo dobar igrač za hnl. ALI, po godine nije igra, a nije ni uigran u momčad. Najbitnije je, KOLIKO JE OTROMIO, sa 3 banke, i polusezonu neigranja!! Ođiđa je bija 2 klase bolji igrač, ali 3klase pre trom, za ozbiljniji balun. Veteran..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije