TOMISLAV SVETINA

'Hajduk mora prijaviti dolazak navijača, inače zatvaramo Jug'

Tomislav Svetina
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
26.11.2013.
u 12:56

- Ovo je utakmica visokog rizika i zato oba kluba moraju poštovati proceduru uoči takve utakmice. Vaučeri isključivo služe kako bi se zaustavili navijači sa sudskim zabranama - rekao je Svetina.

Nakon što su iz Splita poslali poruke kako navijači neće kupiti vaučere, a kako će ih na Maksimiru sigurno biti puno, oglasili su se iz Dinama.

Hajduk je prvotno imao rok do srijede da dostavi vaučere, međutim rok je produžen do petka.

- Pozivam Hajduk da animira navijače. Ulaznice će biti personalizirane, a rok za vaučere je petak. Na tribinu Jug su svi dobrodošli i ja vjerujem u dobar ambijent. Mi pratimo zakone i procedure, a na gostima je da osiguraju svojim navijačima nesmetani dolazak, kao i dostaviti popis navijača koji dolaze. Ako Hajduk ne prijavi dolazak navijača, tribina Jug na dan utakmice će biti zatvorena - rekao je direktor Dinama Tomislav Svetina.

Utakmica se igra u nedjelju u 15 sati, a sudit će Domagoj Ljubičić iz Osijeka.

- Ovo je utakmica visokog rizika i zato oba kluba moraju poštovati proceduru uoči takve utakmice. Vaučeri isključivo služe kako bi se zaustavili navijači sa sudskim zabranama - rekao je Svetina te uputio apel navijačima Dinama.

- Dođite na stadion i podržite Dinamo protiv Hajduka jer bi to uz pobjedu bio sjajan božićni poklon. Također, pozivam navijače da nas dođu bodriti i da tako pokažemo navijačima Hajduka tko je ovdje domaćin.

>> Brbić: Vaučer neće kupiti nitko, a na Maksimir će doći puno navijača
>> Torcida: Mamić i policija žele nas spriječiti da dođemo u Zagreb

Ključne riječi

Komentara 11

LI
list68
13:09 26.11.2013.

Kada bi se navijači dynama i Hajduka "složili i sklopili primirje", barem taj dan, tj. na toj utakmici, bio bi to jedan "veliki čavao", u "lijesu braće Dalton".

IV
ivan.vitezic
13:46 26.11.2013.

Što taj osuđivani kriminalac Svetina ima uopće bilo kome što poručiti ?

IV
ivan.vitezic
13:49 26.11.2013.

Vaučerizacija služi samo da bi se kontorlirali ljudi...i da bi oni koji drugačije misle od mamića i šukera ostali vani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije