Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasprodaja na poljudu

Hajduk u Austriju prodao Marina Ljubičića, jednog od najvećih mladih talenata kluba

U 15. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Hrvatski dragovoljac
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
23.12.2022.
u 10:07

Ukupno je Marin odigrao 44 službene utakmice za Hajduk, a pri tom se 9 puta upisao u strijelce te je svom učinku dodao i 4 asistencije.

LASK Linz iskoristio je opciju otkupa napadača Marina Ljubičića koji je krajem lipnja ove godine otišao na posudbu u redove austrijskog kluba te je Marin od danas i službeno igrač LASK-a.  Ljubičić je odmah po dolasku u Austriju postao standardan prvotimac te je trenutno vodeći strijelac kluba. Za LASK je u prvom dijelu sezone upisao ukupno 17 službenih nastupa, objavio je klub na službenim stranicama.

Marin je produkt Hajdukove Akademije, napadač koji se u punom smislu afirmirao tijekom igranja za juniorsku momčadi Bijelih, gdje je postao vodeći strijelac lige te predvodnik spomenute generacije zajedno sa Stipom Biukom

26.10.2021., gradski stadion, Belisce - Utakmica 1/8 finala Supersport hrvatskog nogometnog kupa, NK Belisce - HNK Hajduk. Marin Ljubicic, Marko Livaja. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Sjajne igre i odličan učinak promovirale su ga u prvu momčad Hajduka za koju je službeno debitirao u ožujku 2021. godine, a Hajduk je tada u Kup utakmici pobijedio Zagreb rezultatom 3:0. Prvi pogodak za Bijele postigao je nedugo zatim, za pobjedu u prvenstvenom susretu sa Šibenikom na Poljudu. Posljednji put Hajdukov dres u službenoj utakmici nosio je na kraju prošle sezone, prilikom gostovanja kod Dinama na Maksimiru. 

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 15

BS
Berekin ST
10:52 23.12.2022.

Za mi je jer Marin ce bit klasa ali ce kao i Perisic slavu i moc pokazat izvan maticnog kluba. Da je bilo srece buknija bi jos u Hajduku ali jednostavno ga nije islo kao sto ga je krenulo u Lasku. U hajduku je tesko igrat, pregolem je uteg te "titule". Mozda je trebalo ipak bit bolji pregovarac i dogovorit vecu otkupnu klauzulu ali kako za igraca koji nije standardan. U svakom slucaju Marinu, momku koji na potpis prvog profesionalnog ugovora dolazi sam, bez agenta, bez roditelja vjerujuci svom klubu zelim sve najbolje, kada nije uspio u hajduku neka trpa za nas i dalje u nacionalnom timu.

Avatar southman
southman
11:19 23.12.2022.

Za godinu i pol ce ga prodati za 5 puta vecu cijenu.

B2
bordon 2
12:14 23.12.2022.

Opet greška Hajdukove struke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije