SPLIĆANI U PROBLEMIMA

Hajdukov Marokanac se ozlijedio. Bijeli su se našli u neočekivano velikim problemima

Hajduk i Varaždin sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Ivana Ivanovic/PIXSELL
19.08.2024.
u 14:35

I dok je za prvu dvojicu nađeno riješenje u obliku Prpića i Sahitija, zamjena za Moufija će biti veći problem jer Niko Sigur vjerojatno još neće biti spreman

Hajduk je u sklopu trećeg kola HNL-a nakon preokreta svladao Varaždin 2-1. Veliki preokret su u drugom poluvremenu kreirali Krovinović i Livaja, s tim da je tom preokretu kumovao i vratar Oliver Zelenika koji je bez ikakvih poteškoća trebao obraniti udarac Krovinovića iz poprilične udaljenosti, međutim, od njegovih ruku se lopta odbila u mrežu.

 

Unatoč pobjedi, za Hajduk nema dobrih vijesti jer se uz Zvonimira Šarliju i Abdoulieja Sayanga ozlijedio i desni bek Fahd Moufi. Moufiju je pukla zadnja loža i morao je izaći iz igre nakon sat vremena te ga je zamijenio Šimun Hrgović koji je prirodno lijevi bek.

I dok je za prvu dvojicu nađeno riješenje u obliku Prpića i Sahitija, zamjena za Moufija će biti veći problem jer Niko Sigur vjerojatno još neće biti spreman. Jedini prirodni desni bek koji u tom slučaju preostaje je Niko Đolonga koji nema nikakvu minutažu te bi po svemu Moufijeva zamjena opet trebao biti Hrgović koji se na toj poziciji dobro snašao i asistirao Livaji za pobjednički gol, a inače ne bi ni ušao u igru.

 

Moufi je u Hajduk došao prošle sezone iz portugalskog Portimonensea, a ovakva malo duža pauza mu nije nepoznanica jer je i prošle sezone u veljači zbog ozljede lista propustio šest utakmica.

Ključne riječi

Komentara 1

XY
XYZ52
15:27 19.08.2024.

Moufiju želim brzo ozdravljenje ali neka ne žuri. Ima Hajduk na toj poziciji odličnog juniora Brajkovića, desna noga je primarna, s odličnim ofenzivnum karakteristikama. Vidi Ligu prvaka za juniore. Problem jest što je Gattuso veliki panj pa to ne vidi. Njemu je glavna fora netalentirani Kalik koji igra čak i lijevo krilo a ja ga ne bi stavio ni za moj kvart.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije