TRT SPOR

Ivan Perišić je otpisan iz Tottenhama. Menadžer dogovara prelazak u slavni europski klub

Split:  Utakmica kvalifikacija za EURO 2024, Hrvatska – Wales
Miroslav Lelas/PIXSELL
26.06.2023.
u 17:26

Hrvatski nogometaš povezuje se s nekoliko klubova, čini se kako je njegova epizoda u Spursima završila iako još ima godinu dana ugovora

Prema pisanju engleskog Daily Maila, Ivan Perišić završio je svoju avanturu u Tottenhamu nakon samo jedne sezone. Vatreni se odlučio na odlazak u London na poziv talijanskog trenera Antonija Contea s kojim je surađivao u Interu, a novi trener Spursa Ange Postecoglu je sastavio transfer listu na kojoj se našao i naš nogometaš. 

- Hrvatski reprezentativac ponovno se prošlog ljeta ujedinio s Antonijem Conteom u sjevernom Londonu, nakon što su zajedno osvojili Serie A s Interom. Ipak, Perišić se mučio u svojoj prvoj godini u Engleskoj, a budući da je u veljači proslavio 34. rođendan, nejasno je uklapa li se u Postecoglouove planove za budućnost - javlja Daily Mail.

Hrvatskog ofenzivbca povezuje se s povratkom u milanski Inter, odlaskom u Fenerbahče ili u Saudijsku Arabiju, a navijači Hajduka nadaju se da bi se mogao vratiti u Split. Ipak, čini se kako je najizglednija opcija odlazak u tursku Superligu gdje je vrlo tražen od strane slavnog europskog kluba.

VEZANI ČLANCI:

Turski medij TRT Spor tvrdi da je Perišićev menadžer već počeo obilaziti potencijalne nove klubove i da je posebnu pažnju posvetio Fenerbahčeu. Turci tvrde da je Perišić ponuđen njihovom velikanu, Fenerbahce mora odlučiti hoće li ga angažirati. 

Komentara 2

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
19:14 26.06.2023.

34 godine, ima još nekog posla, još 3-4 godine jedan ugovor da odradi ali onda se vraća u Hajduk da glumi Nikolu Kalinića.

Avatar mrIvan
mrIvan
08:40 27.06.2023.

To je polagani kraj jedne ogromne karijere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije