FINALE U MOSKVI

HNS ima loše vijesti za hrvatske navijače

Hrvatski navijači
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
13.07.2018.
u 15:49

Ulaznice iz ograničenog dodatnog kontingenta koji je Fifa omogućila HNS-u nisu dostatne za javnu prodaju već će biti omogućene za kupnju članovima nogometne obitelji, prvenstveno aktualnim reprezentativcima i članovima stožera.

Hrvatski nogometni savez obavijestio je javnost kako neće biti javne prodaje ulaznica za finale Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske.

Ulaznice za hrvatski sektor za finale Svjetskog prvenstva prodane su do 31. siječnja ove godine dok je bio otvoren kanal prodaje putem Fife za sve hrvatske navijače.

>> Pogledajte Večernji pressing s hrvatskim igračima

Ulaznice iz ograničenog dodatnog kontingenta koji je Fifa omogućila HNS-u nisu dostatne za javnu prodaju već će biti omogućene za kupnju članovima nogometne obitelji, prvenstveno aktualnim reprezentativcima i članovima stožera.

"Hvala svim navijačima na sjajnoj podršci tijekom Svjetskog prvenstva do sada, a ne sumnjamo da će najbolja atmosfera biti na finalnoj utakmici protiv Francuske", poručili su iz HNS-a.

Komentara 12

TR
TrvtkoKomadina01
16:16 13.07.2018.

Nema loših vijesti. Pravi navijači na svakom mjestu mogu naći svoje zadovoljstvo i navijati za našu reprezentaciju.

DO
domxerex
21:58 13.07.2018.

Fifi propale engleske ulaznice za finale pa nas žele kazniti. Samo će ih rusi zezniti i prodavati našima samo da napune stadion. Rusi navijaju za nas da stučemo i francuze jer su prepametni kao i englezi. Sve su to zapadni snobovi u koje se ugledaju naši urbani intelektuaci što su im očevi i/ili djedovi iz takvih pripizdina da taj zaseok ne možeš naći ni na vojnoj karti 1:25000.

Avatar reference
reference
17:05 13.07.2018.

nisu dostatne…..nisu dostatne, ahahaaaaaa, da dostatne, a so mu je ovo dastane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije