SVJETSKO NOGOMETNO PRVENSTVO Pristigle obavijesti o ulaznicama

HNS: Od četvrtka e-mailom stižu računi za ulaznice

nog-mail-txt.jpg
import
18.01.2006.
u 18:52

ZAGREB - Groznica nastala zbog kupnje ulaznica ne splašnjava. No, već jučer mnoge su stvari bile jasnije. Naime, svi oni koji su ispunili svoj zahtjev i nestrpljivo na internetu tražili podatak o svom zahtjevu za kupnju ulaznica za Svjetsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj, saznali su kako su prošli u ždrijebu.

Dosad su svi željni tog dragocjenog papirića znali samo koji je broj njihove prijave, a od jučer mogu saznati i ostale pojedinosti. - Mnogo je prijava koje smo izbrisali kao nevažeće. Naime, neki su u rubriku u koju treba upisati broj putovnice, upisivali nekakva slova, neki brojevi koji su upisani govore da nije riječ o hrvatskim putovnicama. I mnogo takvih stvari pridonijelo je tome da te prijave izbrišemo - objasnio je Nikša Martinac, djelatnik Hrvatskoga nogometnog saveza zadužen za prodaju ulaznica za SP.

Još bi jasnija situacija trebala biti danas. Naime, HNS od danas šalje e-mailove na adrese onih koji su imali sreće u ždrijebu. U toj elektronskoj pošti bit će i računi za ulaznice. Od trenutka prijama e-maila treba u roku od tri dana platiti račun. - Nakon ta tri dana, te još nova tri dana radi provjere uplata, pomicat će se crta, pa će HNS odašiljati nove obavijesti o mogućnosti kupnje ulaznica koje oni koji su trebali nisu platili - zaključio je Nikša Martinac.

Ne vjerujemo da će baš biti mnogo onih koji su imali sreće i dobili povlasticu da kupe ulaznice, a onda ih ne plate.


Broj 13.818 dobio finale

Pristiglo je 14.341 prijava za ulaznice. No, broj prijave ne znači da ste na listi za kupnju pod tim brojem, ždbrijeb je bio odlučujući. Primjerice, broj prijave 13.818 dobio je mogućnost kupnje ulaznice za finale. No, čini se da je u toj prijavi finale jedino i bio tražen.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije