Poraz od barsa

Medvjedi nakon 68 utakmica u nizu nisu zabili pogodak u KHL ligi

Medveščak - Metalurg
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.10.2015.
u 20:39

– Znali smo da će biti teško i da će utakmica biti fizički zahtjevna. Igralo se čvrsto, a rezultat je bio tijesan, dobro smo se vratili nakon ranog pogotka

 Hokejaši Medveščaka izgubili su od Barsa sa 0:2 (0:1, 0:0, 0:1). Porazom u Kazanju od dvostrukog osvajača Gagarinova kupa i lanjskog finaliste zagrebačka momčad nakon 68 utakmica u nizu nije zabila pogodak u KHL ligi.

– Znali smo da će biti teško i da će utakmica biti fizički zahtjevna. Igralo se čvrsto, a rezultat je bio tijesan, dobro smo se vratili nakon ranog pogotka i Krošelj je dobro branio. Nije bilo puno slobodnog leda, morali smo se boriti za svaki centimetar – rekao je trener Gordie Dwyer.

Medvjedi su na suparnička vrata uputili samo 14 udaraca, a vratar Krošelj je imao 27 obrana. Sljedeću utakmicu medvjedi igraju u utorak kod Lade u Toljatiju.

>>Dwyer: Odlično smo igrali s igračem manje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije