PRETJERAO JE

Homofobni skandal zgrozio Njemačku, izjava nogometaša pred kamerama nije prošla neopaženo

firo: 09/28/2024, football, soccer, 1st league, 1st Bundesliga, VfL Wolfsburg - VfB Stuttgart
Max Ellerbrake/DPA
09.10.2024.
u 14:12

Nakon ispada koji je ostao zabilježen morao se pojaviti u kancelariji direktora pa se posuo pepelom

Novi skandal u njemačkim medijima zakuhao je napadač tamošnjeg nogometnog prvoligaša Wolfsburga, Kevin Behrens. Sve je eskaliralo do te mjere da se nije htio potpisati na dio opreme koji će ići u prodaju ili biti ustupljeni u dobrotvorne svrhe od strane kluba. Radilo se o akciji marketinškog odjela Wolfsburga koji je na specifičan način htio približiti njihovu priču navijačima i simpatizerima.

No, Behrensu se neke stvari nisu svidjele. Konkretno, trebao je potpisati posebno izdanje dresa koje je odštampano u duginim bojama. Wolfsburg želi postati prepoznatljiv kad je riječ o pitanjima vezanim uz LGBTIQ+ zajednicu, različitost i toleranciju. No, Behrens je "mrtav hladan" kazao:

- Ne pada mi na pamet potpisati takva gay s**nja!

FOTO: Dijeli se 18+ snimka: Sutkinja (24) snimljena u vrućoj akciji u svlačionici

firo: 09/28/2024, football, soccer, 1st league, 1st Bundesliga, VfL Wolfsburg - VfB Stuttgart
1/5

Naravno, nije to prošlo neopaženo pa se instantno morao pojaviti u kancelariji sportskog direktora Wolfsburga, Sebastiana Schindzielorza.

- Tijekom internog sastanka bilo je izjava koje nisu bile u skladu sa stajalištem VfL Wolfsburga. Incident je interno odmah riješen. VfL Wolfsburg ističe da je svjestan svoje društvene odgovornosti. Klub i njegovi zaposlenici zalažu se za različitost i toleranciju; temeljne vrijednosti poput poštovanja, poštenja i otvorenosti oduvijek su čvrsto ukorijenjene u klupskoj filozofiji - poručili su iz Wolfsburga.

Kad je shvatio da je pretjerao, oglasio se i sam Behrens.

- Moji spontani komentari apsolutno nisu bili u redu. Želio bih se ispričati zbog toga. Tema je bila jasno interno raspravljena i molim vas za razumijevanje da ne želim dalje komentirati - rekao je.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar bender
bender
15:34 09.10.2024.

Odmah kupujem njegov dres

ED
edvardl
15:30 09.10.2024.

Napokon netko normalan, ali na kraju morao popustiti, NEnormalnima, zbog love naravno!

KU
kublajkhan
15:25 09.10.2024.

Ne vidim skandal. Čovjek je rekao što većina misli. Po vama nije skandal kada netko napusti obitelj da bi se bavio protuprirodnim radnjama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije