Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGAN SKOČIĆ

Hrvat na klupi Irana poklonio dres veleposlaniku pa krenuo u izazovne kvalifikacije

Privatni album
27.05.2021.
u 19:10

Dragan Skočić već je šesti hrvatski trener na klupi iranske nogometne vrste kojoj upravo predstoji odlučujući kvalifikacijski turnir u Manami (Bahrein) za Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. u Kataru.

Dragan Skočić, izbornik iranske nogometne vrste, posjetio je početkom tjedna, s dvojicom hrvatskih trenera, Marijom Totom i Mladenom Žganjerom, Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Teheranu.

Dragan Skočić već je šesti hrvatski trener na klupi iranske nogometne vrste kojoj upravo predstoji odlučujući kvalifikacijski turnir u Manami (Bahrein) za Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. u Kataru.

Iran će od 3. do 15. lipnja odigrati četiri kvalifikacijske utakmice, redom: s Hong Kongom, Bahreinom, Kambodžom i Irakom čiji je izbornik Srećko Katanec koji je reprezentaciju Slovenije odveo na SP 2002., a po roditeljima je također Hrvat.

Iranski izbornik Skočić razgovarao je s hrvatskim veleposlanikom Dragom Štambukom o kvalifikacijama i izgledima iranskoga tima. Veleposlanik Štambuk zaželio mu je uspješne kvalifikacije i zahvalio na poklonjenom iranskom nacionalnom dresu s brojem 8 iznad kojega je pisalo veleposlanikovo prezime.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije