OKRŠAJ U PULI

Hrvat nokautirao 'Psihopata' pa zbog udarca nogom izgubio meč, pogledajte reakciju protivnika

Sisak: FNC9 - Filip Pejić protiv Marcosa Coste
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/2
08.09.2024.
u 11:04

Za vjerovati je da će fanovi u regiji ostati uskraćeni za revanš jer je Bakočević još u kavezu najavio da mu je ovo bila posljednja MMA borba

Održana je borilačka priredba FNC 19 u pulskoj Areni. Iako se nisu borili za službenu titulu, najviše pažnje su privukli Filip Pejić i Vaso Bakočević. Borba hrvatskog 'Nitra' i crnogorskog 'Psiha' bila je i svojevrsno finale prve sezone reality showa Fight of Nations.

Godinama traje rivalstvo na liniji Pejić-Bakočević, a potvrda toga dogodila se u Puli ovoga vikenda. Pejić je u njihovoj borbi udarcem nogom u tijelo oborio crnogorskog borca. Činilo se da će to biti nokaut za pobjedu, no iz kuta Bakočevića stigao je prigovor na jedan nedozvoljeni "soccer kick" u glavu. Suci su to uvažili, diskvalificirali Pejića pa je pobjeda na koncu službeno pripala Bakočeviću.

No, crnogorski borac odbio je tu pobjedu, došao do Pejića, podignuo njegovu ruku u znak pobjede i dao mu pehar. Pejić to nije prihvatio, već je pehar ostavio u kavezu. Za vjerovati je da će fanovi u regiji ostati uskraćeni za revanš jer je Bakočević još u kavezu najavio da mu je ovo bila posljednja MMA borba.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
12:11 08.09.2024.

Kakvi su igrokazi, Dana sve započeo al ima dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije