DOBAR START

Hrvat siguran u velikoj pobjedi Bayerna, europski velikan u sezonu ušao sa stilom

SSV Ulm 1846 - Bayern Munich
Foto: Frank Hoermann / SVEN SIMON/DPA
1/2
16.08.2024.
u 23:40

Ranije u petak je napadač hrvatske nogometne reprezentacije Andrej Kramarić odigrao je svih 120 minuta za Hoffenheim te je bio siguran izvođač 11-erca u raspucavanju protiv četvrtoligaša Wuerzburger Kickersa

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Stanišić odigrao je čitav susret za Bayern iz Muenchena koji je u novu sezonu pod vodstvom novog trenera Vincenta Kompanyja krenuo uvjerljivom 4-0 (2-0) gostujućom pobjedom u 1. kolu Kupa protiv drugoligaša Ulma.

Golove za Bayern postigli su Mueller (12, 14), Coman (79) i Kane (90+3).

Ranije u petak je napadač hrvatske nogometne reprezentacije Andrej Kramarić odigrao je svih 120 minuta za Hoffenheim te je bio siguran izvođač 11-erca u raspucavanja u 7-5 (1-1, 2-2) prolasku 1. kola Njemačkog kupa na gostovanju kod četvrtoligaša Wuerzburger Kickersa. Domaći četvrtoligaš dva je puta vodio protiv prvoligaša golovima Kuca (11) i Hannemanna (100), ali Hoffenheim se spasio poraza autogolom Farahnaka (18-ag) i golom Bueltera (107). Kapetan Hofenheima Kramarić bio je precizan u prvoj seriji raspucavanja, a slijedila su ga sva četiri suigrača, dok je vratar Philipp zaustavio jedan pokušaj domaćih što je u konačnici bilo dovoljno za prolazak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije