MITING MLADOSTI

Hrvati izborili još tri vize za SP u Kataru

Plivanje
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
09.11.2014.
u 18:18

Istaknula se Ana Radić koja je pobijedila na 100 m prsno i na 200 m mješovito (2:13.00, hrvatski rekord).

Prvog dana plivačkog Mitinga Mladosti na Savi trojica su hrvatskih plivača ispunila normu za SP u 25-metarskom plivalištu koje će se od 3. do 7. prosinca održati u Dohi (Katar).

Pošlo je to za rukom Kristijanu Tomiću na 50 metara prsno, Ivanu Levaju na 100 metara slobodno (prvo mjesto s rezultatom 48.06) i Mariju Todoroviću na 50 metara dupin (prvo mjesto, 23.56).

Time se broj kandidata za SP povećao na osam. Na popisu izbornika Miće Miloševića trenutačno su dvije plivačice – Sanja Jovanović i Ana Radić i šestorica plivača – Todorović, Tomić, Levaj, Gerbec, Krce i Saemundsson.

Istaknula se Ana Radić koja je pobijedila na 100 m prsno i na 200 m mješovito (2:13.00, hrvatski rekord). Sanja Jovanović je na 50 m leđno bila druga (27.90), pobijedila je svjetska prvakinja Ukrajinka Darina Zevina (27.21).

>> Sanji Jovanović finale na 50 metara leđno izmaknulo za dvije stotinke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije