BIO JE JASAN

Hrvatska legenda poslala oštru poruku Englezima: 'Ti ljudi toliko lažu... Sjetite se što su radili Đokoviću'

Beograd: Konferencija za medije povodom regionalne premijere dokumentarnog filma "Nikola Pilić - Legenda"
Foto: Zorana Mandic/ATA Images/PIXSELL
1/3
11.07.2024.
u 11:09

Taj respekt koji on ima je možda samo 1/3 onoga što bi trebalo biti. Ja mislim da se to neće promijeniti, možda jedino kada prestane igrati, ali i tada je pitanje - rekao je Nikola Pilić

Mediji u Srbiji u prvi plan osim igre Novaka Đokovića na ovogodišnjem Wimbledonu stavljaju i ponašanje navijača prema njemu. Engleska publika mu zviždi, huče, vrijeđa ga, a Đoković im je nakon meča osmine finala i odgovorio sa sad već čuvenim "želim vam svima lakuuuuu noć". Dugo "u" bilo je izrečeno u stilu uzvika. Đoković nije igrao u četvrtfinalu zbog predaje bez borbe Australca Alexa De Minaura, a vidjet ćemo kako će se stvari odvijati u petak u polufinalu.

Izjavu je za srpski Kurir glede svega toga što se oko Novaka Đokovića događa u posljednje vrijeme dao Nikola Pilić. Legendarni hrvatski tenisač, nekoć i izbornik naše Davis Cup reprezentacije stao je u obranu jednog od najvećih tenisača svih vremena:

- Ja nisam iznenađen. Njima jednostavno smeta da netko tko je bio prvi 420 tjedana ima ličnost i ima karizmu i još ima smisao za humor. Naravno, on zna da cijeniti i poštovati svoje protivnike, mnogo bolje nego neki drugi. Ali neka im malo smeta i što im više smeta to mi je draže - počeo je priču Novakov teniski otac. uz dodatak:

Novak Đoković uputio emotivnu poruku svojoj supruzi: 'Moja doživotna partnerica za parove'

Beograd: Konferencija za medije povodom regionalne premijere dokumentarnog filma "Nikola Pilić - Legenda"
1/6

- Nisam ništa iznenađen, jer to je kod njih tako ne samo u sportu već i u kulturi. Toliko su lagali da ne mogu više lagati. Sve obrnuto kažu i to je opće poznato. Ja sam uvijek branio Novaka, jer čovjek nije ništa učinio, jedino što igra dobar tenis, a oni su protiv njega.

Podcrtao je Pilić da Đoković ne dobiva respekt kakav zaslužuje od strane engleskih navijača:

- Taj respekt koji on ima je možda samo 1/3 onoga što bi trebalo biti. Ja mislim da se to neće promijeniti, možda jedino kada prestane igrati, ali i tada je pitanje. Sjetite se što su mu radili u Australiji i on je toliko pametan pa šuti, ne kaže ništa i dođe sljedeće godine, osvoji i začepi im usta flasterom - zaključio je Pilić.

Komentara 10

Avatar southman
southman
14:25 11.07.2024.

Samo vi brišite komentare !

AN
AnimaTor
15:13 11.07.2024.

Englezi opljačkali pola Svijeta i još im nije dosta bahatosti. U sportu su englezi/UK nitko i ništa. Počevši od nogometa , rukometa ,košarke , vaterpola , odbojke pa preko pojedinaćnih sportova.Nema ih generalno nigdjeeeeeeeeeeeeeeee. Al su zato bahati samo takoooo bez pokrića.

SS
sokac sa drave
17:51 11.07.2024.

pILIC je u pravu ovdje imamo poslas a sa velikom djubradi,bahati umisljeni njsta koristi nisu vrijedni naseg malog prsta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije