ODBOJKA

Hrvatska na Grand-prixu pobijedila Kubu (3:0)

odbojkašice
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/5
04.06.2016.
u 07:00

Izbornik Aksentijević poveo je čak šest debitantica (Šain, Strunjak, Vranković, Jurišić, Dumančić i Cvetnić) od kojih neke čak i ne igraju u postavama svojih klubova.

Odbojkašice hrvatske reprezentacije pobijedile su Kubu s 3:0 (25:17, 21:25, 25:17, 25:18) u prvoj utakmici Grand-prix serije u australskom gradu Bendingu. Najviše poena za naše osvojile su Fabris (25) i Jerkov (19). Treba istaknuti da u Australiji nema Maje Poljak, Senne Ušić, Ivane Miloš, Katarine Barun i Jelene Alajbeg.

Izbornik Aksentijević poveo je čak šest debitantica (Šain, Strunjak, Vranković, Jurišić, Dumančić i Cvetnić) od kojih neke čak i ne igraju u postavama svojih klubova. Hrvatska danas igra s Kolumbijom.

>> Hrvatske odbojkašice nakon novog poraza ostale bez Olimpijskih igri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije