OD 20.45 SATI

Hrvatska večeras prvi put igra nakon Eura. Evo gdje možete gledati spektakl s Portugalom

Lisabon: Prijateljska utakmica Portugala i Hrvatske prije odlaska na EURO 2024.
Igor Kralj/PIXSELL
05.09.2024.
u 08:15

Utakmica se igra u Lisabonu ovog četvrtka s početkom u 20.45 sati, a Modrić će još jednom povesti hrvatske nogometaše u novi ciklus

Imamo sve preduvjete da u četvrtak budemo rastrčani i borbeni, izjavio je Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije uoči novog starta Lige nacija i gostovanja kod Portugala. Utakmica se igra u Lisabonu ovog četvrtka s početkom u 20.45 sati, a Modrić će još jednom povesti hrvatske nogometaše u novi ciklus. Utakmicu možete pratiti na Novoj TV, odnosno tekstualnim putem na portalu Večernjeg lista. 

Izabranici Zlatka Dalića u nedjelju u 20:45 na osječkoj Opus Areni ugostit će Poljsku, dok će utakmicu sa Škotskom odigrati u listopadu. Dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine prolaze u iduću fazu Lige nacija. Vatreni su u prošlom izdanju došla do finala te izgubili od Španjolske nakon raspucavanja jedanaesteraca. 

VEZANI ČLANCI:

- Želimo odigrati kvalitetnu Ligu nacija, jer iza sebe imamo Europsko prvenstvo koje je okončano kako nismo očekivali. Cilj je bio prolazak skupine, a ostali smo bez toga. S pravom smo imali velika očekivanja, a stvorila se tada i velika euforija. Dali smo sve od sebe, ali nekada u nogometu stvari ne idu po željama. Vjerujemo da sve možemo ispraviti u Ligi nacija, vjerujemo da opet možemo izboriti Final Four turnir. Uz to, očekujemo i da se što više igrača nametne za budućnost i kvalifikacije za iduće Svjetsko prvenstvo -rekao je Modrić na press konferenciji u Lisabonu. 

Komentara 5

Avatar Provokator1
Provokator1
10:22 05.09.2024.

Kaže Luka: Imamo sve preduvjete da u četvrtak budemo rastrčani i borbeni.... e moj Lukica.... možda neki drugi da...ali ti ne više od 15-20 minuta. I na žalost, repka je postala talac tvoje, Perišićeve i iracionalnosti izbornika repstacije. Večeras ako izgubite manje od 3 razlike, smatrajte uspjehom.

PA
Pametanumoruludih
18:07 05.09.2024.

Gotovo je sa Hrvatskim nogometom. Odlazi u zaborav...kao rukomet i kosarka.

Avatar Panda13
Panda13
13:22 05.09.2024.

Kak bumo Lepo izgubili !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije