OSIGURAN PRIJENOS

Hrvatski klubovi danas nastupaju u Europi. Evo gdje i kada možete pratiti ključne dvoboje naših klubova

Osijek: Utakmica trećeg pretkola UEFA Konferencijske lige, NK Osijek - Zira FK
Davor Javorovic/PIXSELL
15.08.2024.
u 10:45

Rijeka u Švedskoj igra uzvrat 3. pretkola Europa lige protiv Elfsborga, dok Hajduk i Osijek očekuju uzvrati u 3. pretkolu Konferencijske lige. Hajduk dočekuje Ružomberok, dok Osijek gostuje kod azerbajdžanske Zire.

Hrvatski predstavnici u Europi Rijeka, Hajduk i Osijek nastavljaju danas svoj put kroz kvalifikacije za europska natjecanja, nadajmo se da će ih okončati uspješno. Rijeka u Švedskoj igra uzvrat 3. pretkola Europa lige protiv Elfsborga, dok Hajduk i Osijek očekuju uzvrati u 3. pretkolu Konferencijske lige. Hajduk dočekuje Ružomberok, dok Osijek gostuje kod azerbajdžanske Zire.

VEZANI ČLANCI:

Elfsborg i Rijeka igraju od 20 sati u Švedskoj, a prijenos možete gledati na drugom programu MaxSporta, prvi susret završio je bez pobjednika, remijem do 1:1. Hajduk dočekuje slovački Ružomberok na Poljudu od 21 sat, izravni prijenos možete gledati na prvom kanalu MaxSporta. 

Osijek od 18:30 gostuje u dalekom Azerbajdžanu kod Zire, prvi susret na Opus Areni završio je 1:1, a prijenos je osiguran na prvom kanalu također MaxSporta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije