POČETAK SEZONE

Hrvatski klubovi idu u Europu! Evo kada i gdje možete gledati utakmice

Solun: Uzvratni susret 3. pretkola UEFA Konferencijske lige, PAOK - Hajduk
Foto: RAFAIL GEORGIADES / EUROKINISS
1/3
19.07.2024.
u 17:20

Dobra vijest za navijače je i ta što su prijenosi utakmica osigurani i lako će ih moći gledati. Sve prve utakmice su na rasporedu 25. srpnja, dok će se uzvrati igrati tjedan dana kasnije

Utakmice Hrvatske nogometne lige na rasporedu su od prvoga tjedna kolovoza, no neki će hrvatski klubovi s utakmicama započeti tjedan dana ranije. Rijeka, Hajduk i Osijek tražit će svoje prilike za plasman u europska natjecanja, dok Dinamu taj pothvat predstoji tek nešto kasnije.

Nogometaši Rijeke će svoj prvi europski izazov imati u drugome pretkolu Europske lige protiv rumunjskog drugoligaša Corvinul Hunedoara. Prvi susret će se igrati 25. srpnja u Rumunjskoj od 20 sati. Uzvratna utakmica na rasporedu je 1. kolovoza na Rujevici, također od 20 sati.

GALERIJA  Osvanule fotografije Joška Gvardiola s kupanja, u prvom planu njegovo mišićavo tijelo

Solun: Uzvratni susret 3. pretkola UEFA Konferencijske lige, PAOK - Hajduk
1/12

Hajduk će svoju prvu europsku utakmicu igrati u sklopu drugoga pretkola Konferencijske lige, a protivnik im je Torshavn. Utakmica će započeti u 21 sat, a uzvrat će igrati tjedan dana kasnije na Farskim otocima. Osijek na domaćem terenu dočekuje estonsku Levadiju, također u drugome pretkolu Konferencijske lige. Početak je u 20 sati, a uzvrat se igra u Tallinnu 1. kolovoza.

Dobra vijest za navijače je i ta što su prijenosi utakmica osigurani i lako će ih moći gledati. Prijenos utakmice između Hajduka i Torshavna bit će na Hajduk Digital TV-u i prvome kanalu Max Sporta, piše Germanijak. Rijeka i Osijek će se prenositi kombinirano na drugome kanalu Max Sporta, s time da će jedna utakmica biti emitirana na YouTube kanalu Max Sporta i dostupna besplatno.

VIDEO Joško Gvardiol uživa u moru na plažama Novigrada kraj Zadra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije