VELIKA BLAMAŽA

Doživjeli su debakl u Europi, navijači luduju, a cijela uprava odlazi iz kluba? Na udaru i Hrvat

Mostar: FK Velež nakon tri godine uspio pobijediti gradskog rivala HšK Zrinjski
Foto: Denis Kapetanović /PIXSELL
1/4
19.07.2024.
u 12:54

Nakon katastrofalnog nastupa u Konferencijskoj ligi i 5-1 poraza protiv andorskog Inter Castelsa, čelo kluba želi dati ostavke i pitanje je što će biti s trenerom Čanadijem

U mostarskom Veležu vlada pravi kaos. Nakon jučerašnjeg katastrofalnog nastupa u Konferencijskoj ligi i vjerojatno najveće blamaže u povijesti bosanskog nogometa (poraz 5-1 protiv andorskog Inter Escaldesa) čitavo rukovodstvo je na pragu davanja ostavki.

 

Andorski klub je tako s ukupnih 6-2 zakazao još dvije utakmice u Europi, protiv grčkog AEK-a, a za Velež slijedi neizvjesna budućnost.

Trener Damir Čanadi neće samostalno dati otkaz, ali bi ga mogao dobiti kad na čelo kluba dođu novi ljudi, i ako dođu jer i dalje postoji mogućnost da aktualno rukovodstvo ipak ostane u klubu.

 

Velež bi ligu trebao otvoriti 3. kolovoza protiv Borca iz Banja Luke.

Komentara 1

Avatar Ričard
Ričard
19:14 19.07.2024.

U Veležu od 1993, po statutima kluba, nema Hrvata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije