DEBAKL RIJEČANA

Hrvatski komentator na utakmici Rijeke: 'Nemoj, k'o Boga te molim. Završi ovu golgotu i agoniju'

Ljubljana: Povijesni debakl Rijeke, Olimpija slavila 5:0
Matija Habljak/PIXSELL
29.08.2024.
u 21:51

Rijeku čeka sigurno teška kazne od strane Uefe zbog divljanja Armade, a jako teško je sve to u izravnom prijenosu popratio i doživio komentator Max Sporta Ivan Ljubić

Nogometaši Rijeke oprostili su se od daljnjeg nastupanja u eurokupovima ove sezone nakon što su u uzvratnoj utakmici posljednjeg pretkola Konferencijske lige izgubili na gostovanju kod Olimpije u Ljubljani s čak 0-5 (0-4). Kako je prva utakmica prije tjedan dana na Rujevici završila rezultatom 1-1, Olimpija je prošla dalje s ukupnih 6-1.

Rijeku čeka sigurno teška kazne od strane Uefe zbog divljanja Armade, a jako teško je sve to u izravnom prijenosu popratio i doživio komentator Max Sporta Ivan Ljubić. On je slikovito pratio sve što se događalo na terenu i tribinama, nakon što je utakmica nastavljena u eter je pred istek 90. minute zamolio suce da ne bude ogromne sudačke nadoknade.

VEZANI ČLANCI:

- Trideset sekundi do kraja. Nažalost, vidim semafor u rukama pomoćnog suca... Nemoj, ko Boga te molim! Završite ovu agoniju, golgotu, križni put. Nemoj, Svene Wolfensbergeru, mislio sam da smo prijatelji. Ajde, jedna minuta, hvala. Hvala!" rekao je Ljubić, a sudac je uskoro označio kraj. 

Ključne riječi

Komentara 7

RA
racman
13:51 30.08.2024.

Svim izgrednicima uskratit prolaz i ulaz kroz SLO, dok nenamire štetu koju su načinili.

EJ
ejStef
09:48 30.08.2024.

Ova utakmica je opet pokazala veliki problem sa strukom u hrvatskom nogometu. Rijeka ima bolje individualce, ali je priprema utakmice, reakcije tokom utakmice i ostalo zapravo čisto amaterki odrađen posao. To i planiranje prodaje, pojačanja i sl. I Rijeka, i Hajduk i Osijek su to jako loše odradili, kao i Dinamo prošle i pretprošle sezone... Neki igrači su sigurno precijenjeni, a o trenerima i stručnim stožerima da ne pričamo. Dovedeni stranci nisu se pokazali ništa boljima od domaćih trenera, tako da je i to promašaj.

ZA
zagabria4
22:04 29.08.2024.

Otkad su Riječani takvi divljaci. Bar su oni bili civilizirani. Ode sve u k.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije