ISPISAO POVIJEST

Hrvatski trener ruši rekorde u Ligue 1: Francuski novinar ispričao se Igoru Tudoru

Match de championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant l'Olympique Marseille (OM) au FC Lorient at Stade Velodrome à Marseille
Norbert Scanella
15.01.2023.
u 20:24

Marseille sad ima sedam uzastopnih pobjeda i nikad na polovici prvenstva u ovom stoljeću nije imao takav učinak (42 boda)

Pobjedom nad Lorientom, Marseille je, pod vodstvom Igora Tudora, stigao do šeste uzastopne pobjede u francuskom prvenstvu. Dodamo li tome i slavlje u kupu prije tjedan dana, klub s juga Francuske ima sedam vezanih pobjeda, što je zalog za dobru atmosferu i optimizam uoči nastavka sezone. Ujedno, s 42 osvojena boda nakon 19 kola, dakle točno na polovici prvenstva, to je najbolja prva polovica sezone, po broju osvojenih bodova, za Marseille u ovom stoljeću, te ukupno druga najbolja u povijesti.

- Moji igrači dominirali su ozbiljnošću i poniznošću, htjeli su pobijediti i to su pokazali na terenu. Na poluvremenu sam im rekao da ništa ne mijenjaju. Imam vrlo kvalitetne igrače, napredovali smo u fazi napada, sretan sam jer vidim da moji igrači vole da ih se gura naprijed - rekao je Tudor nakon pobjede.

Na društvenim mrežama, ali i u francuskim medijima, mnogi su odali priznanje hrvatskom strategu, koji radi odličan posao

- Treba se ispričati nekim igračima kao što su Veretout, Tudor, Kolašinac..., ali posebno treneru Marseillea. Radi zaista izvanredno i zapaženo, imaju i stil i dominaciju, a vrlo ih je ugodno gledati. Bravo Igore - napisao je na francuski novinar Thomas Bonnavent.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije