VELIKO DJELO

HSV napravio nevjerojatan potez prema Vuškoviću. O ovome će se još dugo pričati

Hearing of Hamburg SV player Vuskovic at the Court of Arbitration for Sport in Lausanne
DENIS BALIBOUSE/REUTERS
09.09.2024.
u 12:12

Stojimo iza njega u ovim teškim okolnostima. Vjerujemo da ima dovoljno snage i vještine da iz ovog izađe još jači", poručio je član uprave Stefan Kuntz

Mario Vušković zbog pozitivnih testova na doping ne smije zaigrati nogomet do 2026. godine. To smo saznali prije dva tjedna. Raskinuo je aktualni ugovor s HSV-om, ali njemački klub mu nudi novi koji bi startao te 2026.

Svjesni su iz HSV-a da je ovo rizik, da ne znaju kako će ova kazna utjecati na 22-godišnjeg Vuškovića i da se ne zna hoće li opet biti onaj stari kad se vrati na teren. No, vjeruju u njega i ne žele da se Mario dovede u situaciju da mora mjesecima tražiti novi klub.

"Stojimo iza njega u ovim teškim okolnostima. Vjerujemo da ima dovoljno snage i vještine da iz ovog izađe još jači", poručio je član uprave Stefan Kuntz.

"Učinit ću sve što mogu da se vratim bolji nego ikada. HSV je za mene puno više od poslodavca ili kluba, kao što je pokazao nedavni iznenadni posjet suigrača i osoblja Splitu", kaže Vušković.

HSV je već sedmu sezonu u nizu u Bundesligi 2, drugom rangu njemačkog nogometa. Iako je nonstop pri vrhu, nikako da se vrati u najviši rang. Do početka sezone 2018./19. bili su jedini preostali klub koji je od startanja Bundeslige cijelo vrijeme igrao u prvoj ligi, međutim njegovim ispadanjem takvog kluba u Njemačkoj više nema.

Ključne riječi

Komentara 3

PA
pasodoble12
12:58 09.09.2024.

A zar ne može igrati kao amater? To mu, mislim, nitko ne može zabraniti. Ne mora primati plaću, ali se može donirati na tisuću načina...

MI
miliša
12:58 09.09.2024.

Gospodo hvalite HSV i sve uredu. Međutim, isti takav veliki potez napravio je i GNK Dinamo vezano uz Ademija. Osobno moj stav glede dopinga je STOP dopingu u bilo kojem sportu i kad se dokaže za najstrože sam kazne, ali svima - a ne samo nekima.

Avatar Spalathos
Spalathos
14:15 09.09.2024.

Alergičan sam na doping i podržavam najstrože kazne, ali ovdje, neovisno o tome što je Splićanin, nešto nije u redu. Ne vjerujem da bi HSV ovo napravio da i oni ne vide da se tu nešto izmuljalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije