POČIVAO U MIRU

Tragedija: Poginuo je trener slavnog njemačkog kluba u teškoj prometnoj nesreći

Pixabay
07.09.2024.
u 10:29

Prema informacijama njemačkih portala, nesreća se dogodila kada je Raschevo vozilo, nakon što je naletjelo na šljunak preostao od građevinskih radova, izletjelo s ceste.

Helge Rasche, 33-godišnji trener juniorske momčadi Eintrachta iz Frankfurta, smrtno je stradao u četvrtak u prometnoj nesreći, službeno je potvrdio njemački bundesligaš na društvenim mrežama. Prema informacijama njemačkih portala, nesreća se dogodila kada je Raschevo vozilo, nakon što je naletjelo na šljunak preostao od građevinskih radova, izletjelo s ceste.

 

 

Automobil se zatim zabilo u stablo, a 33-godišnji Rasche preminuo je na licu mjesta.

VEZANI ČLANCI:

- Duboko smo pogođeni tragičnom smrću našeg trenera Helgea Raschea. Izgubio je život u užasnoj prometnoj nesreći u četvrtak. Naše misli su uz njegovu obitelj i prijatelje - objavili su iz Eintrachta.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije