ZAHVALA NAVIJAČIMA

I Medvjedi govore hrvatski: Na duhovit i zabavan način pokazali koliko su naučili

Marko Sakic i Hugh Jessiman
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/2
25.03.2014.
u 12:00

Tako su se još jednom zahvalili svojim navijačicama i navijačima na fenomenalnoj podršci koju su im pružali tijekom cijele sezone.

Hokejašima Medveščaka entuzijazam sa završetkom KHL sezone nije splasnuo. Naime, tijekom sezone neki od zagrebačkih Medvjeda pohađali su školu hrvatskog jezika te su odlučili, na duhovit i zabavan način, pokazati koliko su naučili.

Tako su se još jednom zahvalili svojim navijačicama i navijačima na fenomenalnoj podršci koju su im pružali tijekom cijele sezone.

Koliko su i sami uživali u svemu, uvjerite se sami...

 

>> Medveščak od IIHF-a zatražio fuziju s Olimpijom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije