Engleski mediji

I The Sun prenio Mamićeve izjave o Modriću

Zdravko Mamić
Antonio Bronić/Pixsell
21.12.2010.
u 15:59

Poznati engleski tabloid The Sun prenio je izjave Zdravka Mamića o zanimanju Chelseae za Luku Modrića

– Bio sam na ručku s Ancelottijem i osjećao sam se vrlo ponosnim kada sam slušao što mi govori o Modriću – navodi Sun Mamićevu izjavu, a potom i njezin nastavak:

– Luka je na vrhu njegova popisa želja, njegov prvi izbor kad je riječ o pojačanjima. Nisam Modrićev menadžer, samo prijatelj, ali vrlo sam ponosan na ono što je dosad napravio u karijeri.

Komentara 4

Avatar jebb
jebb
23:31 21.12.2010.

...Mamiceve izjave je prenio i ESPN, ali ne pisu nista o tome sto BBB-ovci misle. To je jako vazno i za Modricevu i Mamicevu karijeru.

ED
europski dinamo
23:49 21.12.2010.

jebb To su ti neozbiljni mediji vidiš da ni ZZD nisu ništa pitali o tome.

ZG
-z-g-u-srcu-
00:01 22.12.2010.

pa normalno da mamica zanima dve oko pordaje modrica. kad sto posto ima neki ugovor s njima da njemu ide dio tih novaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije