POLJACI U PROBLEMIMA

Lewandowki prozivao izbornika i suigrače uoči Hrvatske: 'Nemamo plana'

Osijek: Susret Hrvatske i Poljske u 2. kolu Lige nacija
Borna Jaksic/PIXSELL
13.10.2024.
u 22:07

Tamošnji mediji navode kako je liječnik poljske reprezentacije dr. Jacek Jaroszewski kazao kako se Walukiewicz  bori s respiratornom infekcijom i bit će podvrgnut daljnjem liječenju u klubu.

Poljska nogometna reprezentacija ostala je bez dva igrača uoči susreta 4. kola Lige nacija protiv Hrvatske u utorak, 15. listopada u Varašavi. Poljski izbornik Michal Probierz ostao je bez dva igrača uoči susreta protiv Hrvatske koji je u utorak na rasporedu u Varšavi. Zbog bolesti je otpao branič Torina Sebastian Walukiewicz, a zbog ozljede veznjak Ludogoreca Jakub Piotrowski.

Walukiewicz je počeo subotnji susret protiv Portugala, međutim u poluvremenu se požalio na bolest i više se nije vraćao u igru.

Tamošnji mediji navode kako je liječnik poljske reprezentacije dr. Jacek Jaroszewski kazao kako se Walukiewicz  bori s respiratornom infekcijom i bit će podvrgnut daljnjem liječenju u klubu. Iz kruga kandidata za utakmicu protiv Hrvatske otpao je i Piotrowski koji ima problema s ozljedom aduktora.

Stručni stožer nije imenovao zamjene umjesto Walukiewicza i Piotrowskog, pa će izbornik Probierz imati skraćeni roster za utorak.

Poljska se nakon tri kola nalazi na trećem mjestu skupine 1 s tri boda. Natjecanje u Ligi nacija je otvorila gostujućom pobjedom protiv Škotske (3-2), a potom su uslijedila dva poraza, u Osijeku od Hrvatske (0-1), te u Varšavi od Portugala (1-3).

Poljski kapetan Robert Lewandowski je bio je razočaran nakon posljednjeg okršaja s Portugalom.

"Trebali bismo pronaći ravnotežu između dobre igre u obrani i stvaranja prilika naprijed. Nedostaju planovi, riskiranje. U nogometu ne možete učiniti nešto sa 90%. Morate to učiniti sa 100% i budite sigurni da ako to učinite vi, i drugi će," kazao je.

"Uloga napadača je da pokuša učiniti nešto, ali ponekad jednostavno nema ničega s čime bi se radilo," dodao je napadač poljske vrste i Barcelone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije