POHVALIO PUBLIKU

Igor Bišćan: Konačno se naslovi u Maksimiru ne slave pred par tisuća ljudi

Zagreb: Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju zadnje, 36. kolo HNL-a
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
28.05.2023.
u 21:19

- Lijepa, predivna večer. Svi su mogli uživati u dobroj igri i prekrasnom ambijentu. Proslavit ćemo ovaj način - rekao je Bišćan.

U posljednjem susretu HNL sezone, zadnjem ogledu 36. kola, prvak Dinamo je na maksimirskom stadionu pobijedio Goricu 4:1. Susret je prokomentirao trener Dinama Igor Bišćan.

- Lijepa, predivna večer. Svi su mogli uživati u dobroj igri i prekrasnom ambijentu. Proslavit ćemo ovaj način - rekao je Bišćan i dodao:

- Dečki svaki dan rade maksimalno i onda mogu uživati u utakmicama. Rano smo primili gol, ali nas to nije sputalo i odigrali smo sjajnu utakmicu. Bravo za moje igrače.

Dinamo je primio gol u petoj minuti.

- Dogodi se, ali važnija je reakcija nakon toga. To nas nije uzdrmalo, zabili smo nakon toga dva prekrasna gola koja svi ljubitelji.

Maksimir je bio odlično popunjen.

- Više nije kao nekad kada se slavi pred par tisuća ljudi. Ovo je primjereno rezultatu i trudu.

Spominje se da bi Maksimir mogli napustiti Ivanušec, Šutalo, Petković, Livaković...

- Nemoguće je sada nešto prognozirati - rekao je Bišćan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije