PREKID CRNE SERIJE

Igor Tudor napokon može odahnuti: Marseille slavio u velikom derbiju protiv Lyona

Champions League - Group D - Olympique de Marseille v Tottenham Hotspur
ERIC GAILLARD/REUTERS
06.11.2022.
u 23:00

Hrvatski nogometni stručnjak Igor Tudor napokon može malo odahnuti. Nakon što je OM u zadnjih pet nastupa upisao četiri poraza, te ispao iz Europe, Tudor se našao na udaru kritičara. Međutim, pobjeda u derbiju protiv Lyona otupit će napade

U derbiju 14. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille je pobijedio Lyon s 1-0 ostvarivši prvu pobjedu u posljednjih šest susreta.

Hrvatski nogometni stručnjak Igor Tudor napokon može malo odahnuti. Nakon što je OM u zadnjih pet nastupa upisao četiri poraza, te ispao iz Europe, Tudor se našao na udaru kritičara. Međutim, pobjeda u derbiju protiv Lyona otupit će napade.

Marseille je dominirao veći dio susreta i posve zasluženo je došao do prve ligaške pobjede nakon konca rujna. Pogodak odluke zabio je Samuel Gigot u 43. minuti pogodivši glavom nakon što je Jordan Veretout ubacio iz kornera.

U ranije odigranom susretu Lille i Rennes su odigrali 1-1. Domaćin je poveo u 16. minuti golom Josea Fontea, a izjednačio je Benjamin Bourigeaud iz kaznenog udarca u 58. minuti. Rennes je u 90. minuti ostao s igračem manje nakon što je isključen Birger Meling. Hrvatski reprezentativac Lovro Majer za goste je igrao posljednjih pola sata.

Monaco je na gostovanju pobijedio Toulouse sa 2-0, a strijelci su bili Golovin (46) i Embolo (60). Nica je porazila Brest sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Laborde (54). Uspješan je bio i Reims koji je golom Baloguna (82-11m) porazio Reims sa 1-0.

U prvom nedjeljnom susretu PSG je na gostovanju porazio Lorient sa 2-1. Poveo je PSG vrlo rano, Neymar je zabio za 1-0 u devetoj minuti. Domaća momčad do izjednačenja dolazi u 53. minuti, a strijelac je Moffi, no u 81. minuti za 2-1 za PSG zabija Danilo Pereira.

Na ljestvici vodi PSG s 38 bodova, Lens ima 33, a Rennes 28 bodova. Marseille je sada četvrti s 27 bodova koliko imaju i Monaco, te Lorient.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije