Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO POTVRDIO

Igrač Dinama platio dug od 100 tisuća eura, ukinuta mu je suspenzija

Igrači Dinama zahvalili su vjernim navijačima na grlenoj podršci u Salzburgu
Luka Stanzl/PIXSELL
10.10.2022.
u 17:47

"Igrač prve momčad Dinama Mahir Emreli podmirio je sve financijske obveze prema svom bivšem klubu varšavskoj Legiji dogovorene kroz međusobni sporazum između igrača i Legije."

Fifa je ukinula suspenziju Dinamovog igrača Mahira Emrelija zbog duga koje 25-godišnji nogometaš ima prema Legiji iz Varšave, svom bivšem klubu. Emreli je u ljeto 2021. godine kao slobodan igrač prešao iz Qarabaga u Legiju, no osam mjeseci kasnije je raskinuo ugovor i potpisao za Dinamo.

No, ostao je dužan 100 tisuća eura Legiji koje je sada podmirio.

"Igrač prve momčad Dinama Mahir Emreli podmirio je sve financijske obveze prema svom bivšem klubu varšavskoj Legiji dogovorene kroz međusobni sporazum između igrača i Legije.

GNK Dinamo zaprimio je danas odluku FIFA-e o ukidanju disciplinskog postupka za igrača te on ima pravo daljnjeg nastupanja za Dinamo", stoji u priopćenju Dinama.

>> Sin predsjednika Milanovića veliki je talent: Ima 18 godina i 104 kg, prešao je u najtežu kategoriju!

Ključne riječi

Komentara 1

JU
juma
18:47 10.10.2022.

Do sada potpuni promašaj i igrač koji kvalitetom nema mjesta u Dinamu, nego samo zauzima mjesto nekom talentu iz U19. Tih 100 tisuća Eura nada se sada dobiti od Dinama, jer bi ga se samo tako mogli riješiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije