Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA SVAKODNEVICA

Igrao je za Hajduk, a sada zbog siromaštva i mizerne mirovine na ulici skuplja boce kako bi preživio

Na Poljudu sraz Hajduka i Slaven Belupa u 22. kolu SuperSport HNL-a
Ivana Ivanovic/PIXSELL
21.02.2024.
u 16:43

Matavulj je prošle godine dežurao oko Parka mladeži gdje se održavala Ultra te prikupljao boce. S njim je bilo još skupljača, uglavnom umirovljenika.

Higin Matavulj  je nekadašnji igrač splitskog Hajduka koji, kao i brojni hrvatski umirovljenici, ima mizernu mirovinu. Stoga kućni budžet popravlja skupljanjem boca. Matavulj je prošle godine dežurao oko Parka mladeži gdje se održavao festival Ultra te prikupljao boce. S njim je bilo još skupljača, uglavnom umirovljenika.

GALERIJA Marijan Budimir novi je izbornik U-17 reprezentacije Hrvatske

Na Poljudu sraz Hajduka i Slaven Belupa u 22. kolu SuperSport HNL-a
1/4

- Od 5 sati i 15 minuta sam tu u obilasku, i u sat i pol vremena nakupio sam dvije vreće, sad je na redu treća – izjavio je Higin za Slobodnu Dalmaciju.

Bivšeg igrača Hajduka radovalo je što u Splitu ima događanja, raznih koncerata i utakmica iza kojih se mogu pokupiti boce i nešto zaraditi. No, Ultra je za sve, pa i za skupljače, posebna priča.

VEZANI ČLANCI:

Ultra je u Parku mladeži trajala tri dana, a skupilo se oko 100.000 posjetitelja. Koristi od ovoga spektakla imaju brojni građani Splita pa tako i skupljači boca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije