Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nahvalio hrvata

Ikona Chelseaja: Joško Gvardiol je jednostavno briljantan. Tip je poput Rolls Roycea

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Lee Smith/REUTERS
11.12.2022.
u 19:57

Gvardiol je posebna priča u Kataru, svi smatraju kako 20-godišnjak igra maestralno u obrani Hrvatske

Joško Gvardiol je dosadašnjim nastupima oduševio svjetsku javnost i jedan je od najboljih stopera na svjetskom prvenstvu. 20-godišnja zvijezda RB Leipziga već sada ima ponude mnogih europskih klubova, ističe se ona Manchester Citya ali su u igri i Chelsea te madridski Real. Gvardiol je u kratkom roku postao vođa obrane i nezamjenjivi član Dalićevih udarnih 11, propustio je današnji trening ali je to bilo samo preventivno. 

Pat Nevin je jedna od Chelseajevih legendi iu 80-tih godina prošlog stoljeća, bivši škotski nogometaš je poručio kako je veliki obožavatelj našeg Joška. 

- Gledati Joška Gvardiola kako igra je užitak. To je kao gledati Rolls-Royce. Taj tip je briljantan. To se najbolje vidjelo na utakmici četvrtfinala kada je čuvao Richarlisona. On je inače napadač koji lovi sve, čini se da može uloviti goluba u letu, ali nikako nije mogao biti brži od Joška Gvardiola. Pored igrača kao što je on nema uzimanja lopte - kaže Nevin

- Hrvatska ima impresivne igrače kao što su Modrić i Kovačić, ali Joško Gvardiol je baš jako poseban branič. Poznato je da se igrači probiju na SP-ima, a ovaj je Gvardiolov - smatra ikona gradskog rivala Arsenala, Paul Merson

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 1

PR
Propitivač
21:34 11.12.2022.

Ako od 100 milijuna Dinamu ide 18, koliko dobiva Leipzig a koliko na kraju ostane igraču?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije