IVAN KRSTANOVIĆ

Ikona HNL-a završila veliku karijeru, ali ostaje u HNL-u. Najavio svoj idući potez

Slaven Belupo i Lokomotiva sastali se u 16. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
11.09.2024.
u 23:20

Od trofeja se može pohvaliti s osvojenim ligama 2011./12. i 2012./13. Hrvatskim nogometnim kupom 2012. i Superkupom 2013. s Dinamom, a s Rijekom je osvojio kup i Superkup 2014. godine

HNL ikona Ivan Krstanović odlučio se s 41 godinom oprostiti od nogometa. NK Karlovac posljednji je klub u njegovoj velikoj igračkoj karijeri.

"Da, gotovo je. Moja igračka karijera je završila, kopačke idu o klin. Upravo mi je stigla diploma, završio sam na HNS-ovoj Akademiji za trenersku A licencu. Vidim se u tome, već imam neke kontakte, krećem u nove pobjede", rekao je za Germanijak.

GALERIJA Zavirite u luksuzni hotel Dejana Lovrena! Nalazi se tik do mora

Slaven Belupo i Lokomotiva sastali se u 16. kolu SuperSport HNL-a
1/30

Krstanović je sa 123 gola treći najbolji strijelac u povijesti HNL-a nakon Davora Vugrineca (145) i Igora Cvitanovića (126). 2008. je s 25 godina došao u HNL potpisavši za Zagreb, a od tada je nizao HNL transfere jedan za drugim. Osim za Zagreb još je igrao i za Dinamo, Rijeku, Zadar, Lokomotivu i Slaven Belupo, prije nego je karijeru zaključio u niželigašu Karlovcu. Iako je rođen u BiH, ipak je izabrao hrvatsku reprezentaciju, međutim šansu nije dobio.

Od trofeja se može pohvaliti s osvojenim ligama 2011./12. i 2012./13. Hrvatskim nogometnim kupom 2012. i Superkupom 2013. s Dinamom, a s Rijekom je osvojio kup i Superkup 2014. godine. Od individualnih nagrada osvojio je nagradu za najboljeg strijelca HNL-a u sezoni 2010./11.

VIDEO Kalinić o Gattusu: 'Lagano je digao ruke, zna da je to samo šuplja priča'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije