OZLJEDA BUTNOG MIŠIĆA

Iličević otpao zbog ozljede, pozvan Pamić

Ivo Iličević
Marko Lukunić
03.11.2009.
u 13:17

Njemački drugoligaš Kaiserslautern neće moći neko vrijeme računati na usluge hrvatskoga veznog nogometaša Ive Iličevića (23), a brzo je reagirao i hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Razlog otpisivanju s popisa potencijalnih reprezentativaca je ozljeda butnog mišića lijeve noge zbog koje će Iličević prema prvim prognozama morati pauzirati između deset i dvanaest dana.

Izbornik Bilić je odmah nakon informacije o Ivinoj ozljedi promptno reagirao i pozvao bivšeg veznjaka Rijeke, a sadašnjeg člana Red Bull Salzburga na posudbi u praškoj Sparti, Manuela Pamića.

Iličević je ove sezone odigrao deset prvenstvenih utakmica za Kaiserslautern i postigao tri gola.

Zasad je sigurno da će hrvatski nogometaš tako propustiti ogled 12. prvenstvenog kola u kojem Kaiserslautern dočekuje Rot-Weiss Oberhausen 6. studenoga, dok se njegov povratak očekuje 23. studenoga na gostovanju kod Union Berlina.

Nakon 11 odigranih kola Kaiserslautern drži drugo mjesto na ljestvici sa 24 osvojena boda, tri manje od vodeće Arminije Bielefeld.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije