TRAJU PREGOVORI

Inter objavom potvrdio da će Ivan Perišić ipak napustiti klub ovog ljeta?

Serie A - Udinese v Inter Milan
Foto: JENNIFER LORENZINI/REUTERS
1/3
03.05.2022.
u 16:15

Lautaro Martinez, koji je nedavno produžio ugovor do 2026., je među najtraženijim igračima u Europi. Za Inter je ove sezone zabio 21 gol u svim natjecanjima i klub je odlučan da ga zadrži u svojim redovima.

Inter nema namjeru prodavati svoje najveće zvijezde i odlučan je zadržati Lautara Martineza unatoč interesu koji za njega pokazuju Arsenal, Manchester United, Tottenham i Atletico Madrid.

 Da bi održali financijsku stabilnost prošle godine su prodali Romelua Lukakua i Achrafa Hakimija za ukupno ukupno 183 milijuna eura. I ovog ljeta će morati prodavati igrače da bi im financije bile u balansu, ali više ne žele žrtvovati zvijezde, objavili su talijanski mediji. 

 Lautaro Martinez, koji je nedavno produžio ugovor do 2026., je među najtraženijim igračima u Europi. Za Inter je ove sezone zabio 21 gol u svim natjecanjima i klub je odlučan da ga zadrži u svojim redovima. 

Soccer Football - Serie A - Udinese v Inter Milan - Dacia Arena, Udine, Italy - May 1, 2022 Inter Milan's Ivan Perisic with Lautaro Martinez REUTERS/Jennifer Lorenzini Photo: JENNIFER LORENZINI/REUTERS
Foto: JENNIFER LORENZINI/REUTERS

 "Nerazzurri" će se radije odreći svojih rastućih talenata kao što su Andrea Pinamonti i Martin Satriano. Pinamonti je bio na posudbi u Empoliju i ove sezone je postigao 12 golova. Inter smatra da on vrijedi 25 milijuna eura, a Eintracht iz Frankfurt zainteresiran je za njega i želio bi ga dovesti ovog ljeta. 

 Za Satriana, koji je zabio četiri gola na posudbi u Brestu, traže 15 milijuna eura. Klub bi mogli napustiti i Lucien Agoume i Samuele Mulattieri ako stignu prikladne ponude.

>>> Okupili smo članove slavne Dinamove generacije iz 1982.

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
17:44 03.05.2022.

Tko može pustiti igrača kao što je Ivan Perišić !? Taj nije sav svoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije