INTER PROTIV JUVEA

Dva lica hrvatskih nogometaša: Perišić davio protivnike, a Brozović im pomagao

Perišić
Foto: Twitter.com
03.03.2016.
u 10:37

– Znali smo da se moramo boriti kako bi navijači bili ponosni na nas. Ovo je putokaz, sada moramo nastaviti ovako igrati – rekao je Perišić nakon utakmice

Marcelo Brozović i Ivan Perišić odigrali su sinoć sjajnu utakmicu i svojim golovima pomogli Interu da u uzvratnoj utakmici polufinala kupa nadoknade 0:3 protiv Juventusa. No, Stara dama se ipak nakon jedanaesterca provukla do finala.

Perišić je pogodak zabio u 49. minuti nakon kontre Intera, a u 82. minuti izborio jedanaesterac koji je zabio Brozović kojem je to bio drugi pogodak na utakmici.

No, Perišić je u 90. minuti izgubio živce. Prvo je srušio Juana Cuadrada, a onda ga uhvatio za vrat nakon čega je Kolumbijac pao na travu. Hrvatski veznjak je zbog toga dobio žuti karton.

Kako se treba ponašati, pokazao je Brozović koji je u produžetku spremno pomogao Juventusovu Stefanu Sturaru kojega su uhvatili grčevi.

– Znali smo da se moramo boriti kako bi navijači bili ponosni na nas. Ovo je putokaz, sada moramo nastaviti ovako igrati – rekao je Perišić nakon utakmice.

>> Brozović i Perišić pogocima nadoknadili tri gola zaostatka, ali Juventus ide u finale

Komentara 6

BE
beitsche
13:35 03.03.2016.

ovo je primjer kako pored snimke koju mozemo pogledati,novinar iznosi neistine,,a perisic i brozovic su kraljevi,,

JU
Jure7
13:07 03.03.2016.

Perisic je kralj!!!! Vidit cete sta je igrac na Euru u Francuskoj....

RZ
rebel.zg
10:49 03.03.2016.

Broz se nakon voznje malo uozbiljio. Treba nekad dobit samar da te malo ispravi. Evo ako kome treba samar ja bum mu/joj drage volje opalio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije