JAVLJA ROMANO

Ivan Perišić ima novi klub! Moglo bi vas iznenaditi za koga će potpisati

Perišić
Foto: Twitter
1/2
18.09.2024.
u 12:52

S Hajdukom je raskinuo ugovor nakon svađe s trenerom Gennarom Gattusom nakon koje nije više htio biti dio Hajdukove momčadi

Najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano javlja da 35-godišnji hrvatski reprezentativac Ivan Perišić još samo treba proći liječnički pregled prije potpisa za nizozemskog velikana PSV. Nakon samo sedam mjeseci provedenih u Hajduku u kojem je od navijača dočekan kao kralj, a potjeran kao najgore pojačanje u povijesti, tako bar oni kažu.

PSV je dio velike trojke nizozemskog nogometa uz Ajax i Feyenoord. Aktualni je branitelj naslova nizozemske lige te jedan od predstavnika ovosezonske Lige prvaka koju je otvorio jučerašnjim porazom protiv Juventusa 3-1, a u kojem se još natječe i Feyenoord.

Naravno, postavlja se pitanje bi li Perišićeva karijera išla u ovom smjeru da nije bilo one teške ozljede u Tottenhamu. Vjerojatno ne, ali vrijeme se ne može vratiti. S Hajdukom je raskinuo ugovor nakon svađe s trenerom Gennarom Gattusom nakon koje nije više htio biti dio Hajdukove momčadi.

Od tada ga se povezivalo s mnogim klubovima, računajući i Lokomotivu. U nedjelju je viđen na utakmici između Monze i Intera i govorilo se da će se vratiti u Serie A gdje je već igrao za Inter.

Rik Elfrik, novinar koji prati PSV javlja da će Perišić potpisati jednogodišnji ugovor za nizozemski klub, a Romano to potvrđuje. Ligašku fazu Lige prvaka morat će preskočiti, ali imat će priliku u nokaut-fazi ako se tamo PSV plasira.

 
 
Ključne riječi

Komentara 7

BA
Barba56
13:53 18.09.2024.

Sretno ti Ivane . Nek ti Dragi Bog da puno zdravlja i srece u tvom novom klubu .

MG
Mgla
13:49 18.09.2024.

Ivane čestitam ti! Neka si se maknuo iz one kaljuže. Puno uspjeha ti želim.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
13:07 18.09.2024.

Jučer je bilo sigurno da će igrati u Monzi, danas u PSVu, sutra će sigurno igrati za nekog trećeg, prekosutra...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije