ČEKAJU GA

Ivan Perišić javio se Hajduku nakon novog pojačanja i opet navijače bacio u trans

Split:  Utakmica kvalifikacija za EURO 2024, Hrvatska – Wales
Ivo Cagalj/PIXSELL
12.07.2023.
u 19:04

Sve pristalice bijelih žele vidjeti hrvatskog reprezentativca u Splitu jer je obećao kako će se vratiti na Poljud

Hajduk nastavlja dovoditi nove igrače uoči početka nove sezone SuperSport HNL-a, zadnjeg su potpisati iskusnog belgijskog veznjaka. Dok se čeka rasplet s Ivanom Perišićem koji se pojavio na pripremam Tottenhama, na Poljud je stigao Vadis Odjidja-Ofoe, 34-godišnji belgijski veznjak.

U Hajduk dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Gentom gdje je bio kapetan, a jedno vrijeme je bio i reprezentativac Belgije. Perišić je komentirao Hajdukov video o novom pojačanju čime je opet raspirio maštu navijača o tome da će ipak obući bijeli dres.

Odjidja-Ofoe je od ljeta 2009. do ljeta 2011., u Club Bruggeu bio suigrač Ivana Perišića koji je bio i ostao najveća želja navijača Hajduka u ovom prijelaznom roku. Zajedno su odigrali 78 utakmica za ugledni belgijski klub. 

VEZANI ČLANCI:

- Stigao je moj čovjek. Želim ti svu sreću - napisao je Perišić na francuskom jeziku, a navijači su krenuli slati poruke kako će mu dobrodošlicu poeželjeti uživo, odnosno 'Čekamo tebe, ne loži nas više'. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije