PIŠE ESPN

Ivan Perišić radi senzacionalan transfer i odlazi u redove europskog velikana

Zagreb: Hrvatski nogometni reprezentativci odradili trening
Slavko Midzor/PIXSELL
05.09.2024.
u 14:20

Nizozemski mediji su se raspisali kako je Ivan Perišić jedan od slobodnih igrača koji bi trebali pojačati tamošnjeg velikana Ajaxa za kojeg nastupa kolega iz reprezentacije, Josip Šutalo.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić raskinuo je ugovor s Hajdukom, ali su mu u isto vrijeme propali neki potencijalni transferi u talijanskoj Serie A. Za Perišića su bili zainteresirani prvoligaši Como, Genoa i Bologna, najbliže je bio dogovoru s novim prvoligašem Comom, ali taj posao je ipak propao pa se čini da Ivan neće natrag na čizmu. 

Nizozemski mediji su se raspisali kako je Ivan Perišić jedan od slobodnih igrača koji bi trebali pojačati tamošnjeg velikana Ajaxa za kojeg nastupa kolega iz reprezentacije, Josip Šutalo. Kopljanici su odlaskom Stevena Bergwijna ostali na samo jednom lijevom krilu, a radi se o neiskusnom 19-godišnjem Miki Godtsu.

VEZANI ČLANCI:

U Amsterdamu intenzivno traže pojačanje baš na toj poziciji, ali u nizozemskoj ligi je prijelazni rok završen pa mogu angažirati samo igrače koji su slobodni, a naš vatreni je jedan od njih. 

Komentara 8

XY
XYZ52
17:00 05.09.2024.

Perisic mora najprije ozdraviti, fizicki i mentalno. Pjaca je imao slicnu ozljedu i kako danas igra je ocito da se odlicno oporavio. Bilo bi jako uputno da Perisic stupi u kontakt s ljudima koji su pomogli Pjaci.

BA
Barba56
15:30 05.09.2024.

Ivane , zelim ti svu srecu u tvom novom klubu .

VE
veljača
14:54 05.09.2024.

Bravo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije