LOŠE VIJESTI

Ivan Perišić teško se ozlijedio! Upitno je hoće li moći igrati na Euru

AFC Bournemouth v Tottenham Hotspur - Premier League - Vitality Stadium
Foto: Adam Davy/PRESS ASSOCIATION
1/6
20.09.2023.
u 14:28

Perišić je zadobio ozljedu na beskontaktnom treningu i ubrzo će biti podvrgnut operaciji, piše na službenoj stranici i društvenim mrežama londonskog kluba.

Loše vijesti nam dolaze iz Engleske. Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić doživio je tešku ozljedu prednjeg križnog ligamenta na desnom koljenu, potvrdio je njegov klub Tottenham.

Perišić je zadobio ozljedu na beskontaktnom treningu i ubrzo će biti podvrgnut operaciji, piše na službenoj stranici i društvenim mrežama londonskog kluba. 

Nažalost, to znači da Perišića na terenima neće biti otprilike pola godine, što znači da će definitivno propustiti sljedeća dva okupljanja hrvatske reprezentacije.

"Sjajni krilni napadač vatrenih ozlijedio je koljeno pri kraju treninga koji je u utorak imao s Tottenhamom. Naknadne pretrage pokazale su da se radi o težoj ozljedi u kojoj je stradao prednji križni ligament. Ispred Perišića je sada operacija nakon koje slijedi višemjesečni oporavak. Medicinska služba hrvatske reprezentacije u kontaktu je s Perišićem te liječnicima Tottenhama. Poruke podrške Perišiću uputili su predsjednik HNS-a Marijan Kustić i izbornik Zlatko Dalić", piše na HNS-ovoj stranici.

"Ivan će započeti rehabilitaciju s našim medicinskim osobljem i očekuje se da će s terena izbivati do kraja sezone", objavio je Tottenham.

A to znači da je upitan nastup Perišića na Europskom prvenstvu u Njemačkoj koje je na rasporedu sredinom lipnja. Naravno, ako se Hrvatska plasira što će se po svemu sudeći dogoditi.

 
Ključne riječi

Komentara 12

Avatar 404_ZLO
404_ZLO
14:41 20.09.2023.

Ivane skori oporavak. Ti ćeš opet biti onaj pravi jer tvoja mentalna stabilnost je već knjige ispisala. Svako dobro!

DU
Deleted user
15:28 20.09.2023.

Ivanu želim brz povratak na travnjak. I da te što prije vidimo u dresu repke na Maksimiru! Iznad svih Hrvatska!!!!

Avatar Barba
Barba
14:54 20.09.2023.

Naše igrače koji igraju u ligama petice dovest će do iscrpljivanja i ozljeda jer smo im konkurencija kao reprezantacija. Perišić, Ivanušec, Kovačić, ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije