Polufinale Europske lige

Ivan Rakitić izazvao Juventus: 'Favoriti su, ali želimo ponovo pokazati svijetu za što smo sposobni'

Europa League - Round of 16 - First Leg - Sevilla v Fenerbahce
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
1/3
11.05.2023.
u 14:52

Nakon pobjede nad Manchester Unitedom, Sevilla bivšeg hrvatskog reprezentativca kreće putem Torina u nadi da ponovo iznenadi nogometni svijet pobjednom nad Juventusom. " Veliki su favoriti, znaju za što smo sposobni", zaključio je

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić sprema se večeras izazvati Juventus u polufinalu Europske lige, drugog najvećeg natjecanja UEFA-e. Njegova Sevilla se u Torinu sastaje Starom damom u prvom međusobnom ogledu, a upravo tamo je još 2014. godine podignuo trofej ovog natjecanja.

"Ako su nam protiv Manchester Uniteda davali minimalne šanse za prolazak, one su sada još manje. Da bi objasnili što Juventus znači za nogometnu povijest ne treba ništa dodavati niti izmišljati.

Veliki su favoriti, ali uvjeren sam da nisu bili sretni kada su vidjeli da će se suočiti s nama. Znaju za što smo sposobni i našu dinamiku, a nama preostaje usredotočiti se i odigrati najbolje što možemo.

Želimo dovesti Sevillu do dobrog rezultata u Torinu, a potom na domaćem terenu ponovo pokazati svijetu za što smo sposobni. Sigurno će biti teško, toliko je očito i spremni smo na to. To je momčad u koju su tijekom posljednjih godina uložene stotine milijuna eura jer si to mogu priuštiti", rekao je Rakitić za španjolski Relevo.

VIDEO: Prizor zaprepastio vozače: Kamionom vozio u suprotnom traku na autocesti u Zagorju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije