VELIKE PROMJENE

Ivanišević mu nanio bolan poraz, a on sada kaže: Nek Đoković dođe na Wimbledon!

Goran Ivanišević
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
1/6
18.02.2022.
u 15:36

Bilo je to 2001. godine, a u finalu je pobijedio baš Tima Henmana

Tim Henman, bivši tenisač i sada jedan od ključnih ljudi u organizaciji britanskog Grand Slama, izjavio je da će Novak Đoković moći nastupiti iako nije cijepljen na Wimbledonu.

 "Wimbledon će pratiti preporuke vlade ove zemlje, pa će za sudjelovanje ne turniru biti potreban antigenski test, a ne i obavezno cijepljenje.", kaže Henman.

Tako bi Đoković mogao braniti prošlogodišnji naslov u All England Clubu, koji mu je bio šesti u Wimbledonu. Naravno, na njemu će ga voditi naš Goran Ivanišević i sam osvajač ovoga turnira. 

Bilo je to 2001. godine, a u finalu je pobijedio baš Tima Henmana.


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije