ženska košarka

Ivanković dao otkaz 
na mjesto izbornika

Vladimir Ivanković
Slavko Midžor/PIXSELL
14.05.2014.
u 21:15

- Zbog obitejskih razloga zamolio sam da me oslobode obveza u reprezentaciji, odnosno rekao sam da na mene mogu računati neki drugi put

Vladimir Ivanković dao je otkaz na mjesto izbornika hrvatske ženske košarkaške reprezentacije. Zanimljivo je da od imenovanja do otkaza nije vodio nijedan trening ni utakmicu.

- Zbog obitejskih razloga zamolio sam da me oslobode obveza u reprezentaciji, odnosno rekao sam da na mene mogu računati neki drugi put. Umjesto mene, izbornik je Braslav Turić, trener Medveščaka - rekao je Ivanković.

Komentara 1

PO
Popokatepetl
14:22 15.05.2014.

Tko je tu kome i zašto dao otkaz dalo bi se raspravljati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije