PODNIO OSTAVKU

Ivica Obrvan više nije izbornik BiH, otišao je zbog neisplaćenih plaća i neslaganja s predsjednikom

25.01.2015., Ali Bin Hamad Al Attiya Arena, Al Sadd, Doha, Katar - 24. svjetsko rukometno prvenstvo, osmina finala, Slovenija - Makedonija. Makedonski izbornik Ivica Obrvan.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL
13.03.2022.
u 13:22

Trener PPD Zagreba napravio je vrlo dobar posao otkako je sjeo na klupu Bosne i Hercegovine

Ivica Obrvan više nije izbornik rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, iako je imao još tri godine ugovora. Sve se ovo dogodilo uoči današnjeg okupljanja reprezentacije, koju 16. ožujka očekuje prvi susret protiv Grčke u pretkvalifikacijama za odlazak na SP 2023. godine.

– Poštovani, želim vas informirati kako nastavak suradnje s Rukometnim savezom BiH više nije moguć i zbog činjenice da ne ispunjavate svoje obveze, ali i posebno zbog medijskih istupa predsjednika Umičevića proteklih dana – piše u pismu koje je Savezu BiH uputio Obrvan.

Mediji navode da je razlog nezadovoljstva činjenica da Obrvanu nije isplaćeno više plaća, a predsjednik Rukometnog saveza BiH Marinko Umičević izjavio je za lokalne medije da je s hrvatskim stručnjakom sklopljen štetan ugovor. Prema istim navodima, Obrvanova mjesečna plaća je 5000 eura.

– Ne bih putem medija bilo što komentirao. Istina je da sam se zahvalio na mjestu izbornika BiH i dalje će moj slučaj voditi odvjetnici. Vjerujem da sam napravio dobar posao u kratko vrijeme. Preuzeo sam ih kada su bili posljednji u skupini kvalifikacija za odlazak na Euro u Mađarsku i Slovačku. Na kraju smo izborili nastup na EP-u – rekao je Obrvan.

Izabrali ste igrače za Grčku, tko će voditi s klupe? – Moj pomoćni trener. On je upoznat s planom rada i priprema za Grčku – dodao je Obrvan, koji je inače i trener PPD Zagreba, momčadi s kojom je također napravio dobar posao. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije