RAZLOZI ODLASKA

Ivković o Livaji: 'Izgledalo je kao da se oprašta Modrić. Nikad ne znaš kakve čovjek probleme ima'

Varaždin: Livaja se za 30. rođendan počastio asistencijom u 2:1 pobjedi Hajduka nad Varaždinom
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
08.10.2023.
u 23:55

"'Nisam pravi, fali dosta igrača, što ako ne budem pravi, opet će se baciti na mene, ja ću biti možda krivac ako bude negativni rezultat...' Sve mu je to možda prošlo po glavi. To samo on zna zašto i zbog čega je donio tu odluku", kazao je Tomislav Ivković

U nedjelju se od reprezentacije konačno i definitivno oprostio napadač i kapetan Hajduka, Marko Livaja. Svoju je odluku priopćio predsjedniku HNS-a Marijanu Kustiću, a zatim i javnosti putem svoga Instagram profila.

"Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti", napisao je Marko Livaja. Međutim, izgledno je da razlozi odlaska sežu nekoliko mjeseci unatrag.

GALERIJA Hrvatska porazila Nizozemsku i izborila finale Lige nacija

Varaždin: Livaja se za 30. rođendan počastio asistencijom u 2:1 pobjedi Hajduka nad Varaždinom
1/67

Premda je Zlatko Dalić rekao da ima razumijevanja za razloge koji stoje iza njegove odluke, činjenica je da je izbornik 'vatrenih' ostao vrlo tanak kada je u pitanju napadački dio momčadi. Jedini centralni napadač na raspolaganju Zlatku Daliću trenutno je centarfor Benfice Petar Musa, koji ove sezone dobiva sve više minuta u dresu portugalskog velikana. U pretpozivu su još Matija Frigan i Dion Drena Beljo.

O glavnoj sportskoj temi dana svoje mišljenje iznijeli su mnogi. Sada je u emisiji Stadion isto učinio i Tomislav Ivković.

''Puno toga se dešavalo zadnjih mjeseci oko Livaje, ako krenemo od finala Kupa i što se dogodilo na toj utakmici. Na pripremama reprezentacije jedna stvar se nije riješila na način kakav se trebala riješiti, nema veze, to smo već prošli. Druga situacija u Rijeci, možda mislim da se trebalo postupiti na drugačiji način, da ga se trebalo zaštititi u cijeloj toj priči. Svatko ima pravo da donese svoju odluku, vidim da se Livaja jako muči u Hajduku u zadnjim utakmicama, da nije na nivou ni fizičkom ni psihičkom kao što je bio. Vrlo bitan je i privatni život i život u obitelji'', rekao je Ivković.

VEZANI ČLANCI:

''Nikad ne znaš kakve čovjek ima probleme da ga možeš kritizirati, da možeš komentirati te njegove odluke. On je donio odluku, sigurno mu nije bilo lako. Je li donio odluku sam ili s pomoću obitelji i prijatelja? Ovo što je napisao na svojoj stranici izgledalo mi je kao da se oprašta Modrić. Ovo što je napisao, ako tako misli, onda se nikako nije trebao oprostiti. Zna i sam da nije reprezentacija u najboljem trenutku. 'Nisam pravi, fali dosta igrača, što ako ne budem pravi, opet će se baciti na mene, ja ću biti možda krivac ako bude negativni rezultat...' Sve mu je to možda prošlo po glavi. To samo on zna zašto i zbog čega je donio tu odluku", zaključuje Ivković.

VIDEO Marko Livaja okrenuo leđa hrvatskoj reprezentaciji: 'Nakon dugog razmišljanja sam prelomio...'

Komentara 3

PE
Pepino
04:50 09.10.2023.

HVALA BOGU, da je otišao, On nije nikad ni bio pravi, bio je uvijek samo problem i remetilački faktor. Sad mogu drugi bolji igrači da se izbiju u prvi plan.. ipak je Šibenik dobio stratifikaciju 👍

B2
bordon 2
06:42 09.10.2023.

Je rastura. Ove sezone totalno van forme.

DA
dalmatimun
14:34 09.10.2023.

jel ivković rekao kako se on oprostio od svoje fk zvezde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije