ČESI BROJČANO NADMOĆNI

Ivo Karlović: Žalosno je što su naši navijači bili u manjini

Ivo Karlović
AFP
19.09.2009.
u 12:38

Putovao sam pola sata od Rovinja do Praga – rekao je jedan kolega i rekao jučer najveću istinu.

Doista, porečka dvorana Žatika jučer je bila preplavljena Česima koji su u nju stizali sa svih strana. Ukupno ih je u dvorani bilo oko 1500, no zbog njihova glasnog navijanja i buke koju su stvarali činilo se da su u velikoj većini u odnosu na hrvatske navijače.

Odlično ekipirani, s brojnim navijačkim rekvizitima, bubnjevima i zastavama, stvorili su za gostujuću reprezentaciju domaću atmosferu. “Hoši pohar bude naš”, Karlo na žaru ala Stepic, “Ćevap-Čilić ala Berda” – samo su neki od brojnih transparenata obješenih na ogradu oko terena.

– Kad sam došao u dvoranu, vidio sam samo naše navijače i pitao sam se gdje su ostali. Doista sam se osjećao kao kod kuće – oduševljen je bio Radek Štepanek.

– Ne znam što reći na sve ovo osim da je žalosno što su naši navijači bili u manjini. Jesmo li trebali igrati u Poreču? O tome su odlučivali nadležni za to, ja samo mogu reći da smo ovdje igrali dobre mečeve protiv Čilea i SAD-a. Dalje se neću miješati – rekao je Karlović.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:15 19.09.2009.

Bolje da ste igrali u Beogradu.Imali biste veću podršku nego u Poreću.Tamo Hrvatska ne prolazi.A možda je to onaj sirovina čačić namjerno napravio.što bi igrali u Splitu ili Zagrebu,Zadru,Osijeku....kad tamo njega ne vole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije