REAKCIJA

Iz Dinama žestoko odgovorili svojim najžešćim kritičarima, pogledajte video!

Krešimir Antolić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
28.06.2019.
u 16:19

- Poručujem im s ovoga mjesta - mi njima nećemo polagati račune za naše poslovne odluke. Jer kada su klubovi polagali račune takvim udrugama su završavali na četvrtom mjestu

Član uprave Dinama Krešimir Antolić komentirao je današnje priopćenje Udruge "Dinamo to smo mi" u kojem su se osvrnuli na potpisivanje ugovora sa Stjepanom Mamićem, rođakom Zdravka i Zorana Mamić, kao i Marijom Vasiljem, sinom vlasnika međugorske vile Regina u kojoj boravi stariji Zdravko Mamić.

- Davno smo odlučili da se nećemo baviti priopćenjima fantomske udruge nekoliko građana. No, oni ne prestaju lagati, manipulirati i govoriti poluistine u svoje fantomske svrhe - počeo je Antolić pa se osvrnuo na status Stjepana Mamića.

>> Pogledajte što je Antolić rekao

- Stjepan Mamić je u Dinamu od 2015. godine u sustavu stipendijskih ugovora i to u donjoj granici. Radi se o talentiranom igraču koji je sada obnovio svoj stipendijski ugovor. Ovaj ugovor nema veze s povratkom Zorana Mamića u klub. Ta je procedura pokrenuta i ispoštovana prije njegova dolaska u klub.

Zatim je komentirao ugovor Marija Vasilja.

- U Dinamo je došao prošle godine kao slobodan igrač ustupljen je Sesvetama, a u 21 utakmici postigao je sedam golova. Za njega je interes pokazala Olimpija i u normalnom poslovnom procesu smo potpisali ugovor o ustupanju i podijeli troškova njegove plaće. Ako se dogodi transfer, Dinamo i Olimpija će podijeliti transfer i takav odnos imamo s desetine klubova.

Antolić je članovima DTSM najavio da mogu očekivati tužbe, a u svom obraćanju je "bocnuo" i Hajduk.

- Moram izraziti čuđenje što mediji prenose priopćenje udruge za koju ne znamo ni koliko članova ima. Poručujem im s ovoga mjesta - mi njima nećemo polagati račune za naše poslovne odluke. Jer kada su klubovi polagali račune takvim udrugama su završavali na četvrtom mjestu. Dinamo je prvi, bit će to i iduće godine i to obećavamo navijačima koji nisu opsesivni na prezime Mamić. A ovim dečkima poručujem da pronađu neki novi hobi koji će im dati smisao života ili da na svojim kućnim adresama očekuju tužbe koje ćemo sasvim sigurno pokrenuti jer ovo jednostavno mora prestati.

Ključne riječi

Komentara 21

JU
juren.
16:45 28.06.2019.

kada bi polagali sve takvoj udruzi zavrsili bi kao hajduk...😁😁😁

VO
volina
17:41 28.06.2019.

Pa kupite ga onda i gotova stvar.

Avatar heyhay
heyhay
18:02 28.06.2019.

Pa u pravu je privatne firme nikome ne polažu račune mogu zaposlit koga hoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije