KVALIFIKACIJE ZA LP

Iz Ludogoreca poručuju: Odigramo li kao u prvoj utakmici, proći ćemo Dinamo

Zagreb: Europska liga, 6. kolo, GNK Dinamo - PFC Ludogorec
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
09.08.2022.
u 07:00

– Dinamo nas je pobijedio, ali od naših igrača ne očekujem ništa više od onoga što su pokazali u utakmici u Razgradu – kazao je tehnički direktor Ludogoreca Kosmin Moti

Nogometaši Ludogoreca stigli su u Zagreb i bez obzira na to što su izgubili u prvom susretu u svom Razgradu s 1:2, imaju puno optimizma. Iako će biti slabiji nego u prvom susretu, očito je da su spoznali kako mogu uzvratiti Dinamu i večeras slaviti u Maksimiru.

Podsjetimo, u prvom je susretu jedini pogodak, uz pomoć Livakovića, postigao Bernhard Tekpetey, igrač iz Gane, ali na njega trener Ante Šimundža ne može računati zbog žutih kartona. Ostao je slovenski stručnjak i bez Pierosa Sotirioua, koji je igrao prvu utakmicu iako se znalo da odlazi u Japan, a sad je stvarno i otišao.

– Moramo odigrati pametno, a po mojem mišljenju, odigraju li dečki kao što su odigrali u prvoj utakmici, bez obzira na poraz, to će biti dovoljno za prolazak. Dinamo nas je pobijedio, ali od naših igrača ne očekujem ništa više od onoga što su pokazali u utakmici u Razgradu – kazao je tehnički direktor Ludogoreca Kosmin Moti, koji je i sam bio igrač Ludogoreca kad je taj klub igrao u prošlosti s Dinamom, sudjelovao je i u onoj 3:2 pobjedi plavih u 98. minuti.

– Znamo kako je u Zagrebu, znamo kako je igrati tamo, i gubili smo, ali i pobjeđivali. No to su prošla vremena, momčadi su se promijenile i ova današnja utakmica nema nikakve veze s tim susretima u prošlosti. Držim da i dalje imamo jako dobru momčad. Istina je da su nam otišli neki igrači, ali da nismo vjerovali u ove koji će ih zamijeniti, ne bismo ni radili transfere – zaključio je Kosmin Moti.

Koliko je u pravu, vidjet ćemo danas, a nadamo se i dobroj podršci s tribina koja će trebati plavima da preskoče ovu važnu prepreku i odu u željeni play-off Lige prvaka. 

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

Komentara 1

ZV
zvezdomor
08:26 09.08.2022.

Eeejjj a da mi trenera imamo onda bi oni vidli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije